03/01/16 - 18:09

«Καρφιά» Βεζυρτζή για Άρνεσεν και όχι μόνο!

Ποιος είδε τον πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετά την αναβολή του ματς με την Ξάνθη και... δεν τον φοβήθηκε. Δηλώσεις που θα συζητηθούν ακόμα και για την υπόθεση Γκαλίτσιου.

«Καρφιά» Βεζυρτζή για Άρνεσεν και όχι μόνο!
33.385views 0shares

Αναφορικά με την αναβολή του ματς με την Ξάνθη λόγω χιονιού, ανέφερε: «Η κατάσταση στην οποία βρισκόταν ο αγωνιστικός χώρος δεν επέτρεπε τη διεξαγωγή του παιχνιδιού, παρότι εμείς θέλαμε να γίνει το παιχνίδι.

Η ομάδα ταλαιπωρήθηκε χωρίς λόγο, παρότι πάρθηκε σχετικά νωρίς η απόφαση για την αναβολή. Ο ΚΑΠ είναι λίγο αναχρονιστικός και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να δούμε. Ο αρχηγός μας είναι ακόμα στο γήπεδο για να υπογράψει στις 17:15 το φύλλο αγώνα και αυτό όπως και η ταλαιπωρία της ομάδας θα έπρεπε να αποφευχθεί».


Στην συνέχεια, ρωτήθηκε και για το... ναυάγιο στην υπόθεση Γκαλίτσιου, όπου και είπε: «Θέλουμε οι παίκτες που θα έρθουν στην ομάδα να είναι καλύτεροι από αυτούς που έχουμε ήδη και να είναι έτοιμοι να παίξουν από την επόμενη εβδομάδα από τότε που θα αποκτηθούν. Θέλουμε να βρούμε και να φέρουμε μόνο τέτοιους παίκτες, αλλιώς δε θα πρόκειται να φέρουμε κανέναν»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οριστική αναβολή στο Ξάνθη – ΠΑΟΚ! Διαβάστε τι έγινε...


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ