Facebook Pixel Με αυτά που ζήτησε, τους έπεσαν τ' αφτιά!
| 2010-12-19 16:55:00

Με αυτά που ζήτησε, τους έπεσαν τ' αφτιά!

Με αυτά που ζήτησε, τους έπεσαν τ' αφτιά!

Τον ουρανό με τα άστρα ζήτησαν από τη διοίκηση της ΑΕΚ οι Κώστας και Στέλιος Μανωλάς, στη συνάντηση που είχαν για την ανανέωση στο συμβόλαιο του νεαρού στόπερ.

Ο 19χρονος αμυντικός και ο θείος του πήγαν με… άγριες διαθέσεις στο ραντεβού με τους «κιτρινόμαυρους», προκειμένου να διαπραγματευτούν από θέση ισχύος για τους όρους της νέας τους συμφωνίας. Και πώς να μην το κάνουν, όταν γνωρίζουν ότι ο Έλληνας άσος είναι ένας από τους λίγους ποδοσφαιριστές που μπορούν να φέρουν χρήματα στα ταμεία του συλλόγου, αν πωληθεί σε ομάδα του εξωτερικού.

Αποτέλεσμα; Ο Σταύρος Αδαμίδης και οι συνεργάτες του δεν πίστευαν στα αυτιά τους όταν άκουσαν τους Μανωλάδες να ζητάνε 600 χιλ. ευρώ ακατέβατα για να προκύψει νέα συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Γνωρίζοντας, βέβαια, ότι αυτά τα χρήματα δεν υπάρχουν, κάποιες πηγές από ανθρώπους κοντά στην ομάδα αναφέρουν ότι ο μικρός ενδέχεται να μείνει και 400 χιλ. τον χρόνο.

Με όρο, όμως, η ρήτρα του να μην ξεπερνάει τα 3 εκ. ευρώ, προκειμένου να είναι εύκολο να πάρει μεταγραφή σε ομάδα του εξωτερικού αν προκύψει ενδιαφέρον. Στα βήματα του Παπασταθόπουλου, δηλαδή, που έφυγε για το Καμπιονάτο μικρός σε ηλικία και τώρα βρίσκεται στο ρόστερ της Μίλαν.

Ομάδα και παίκτης, πάντως, διαφώνησαν και σε αυτό το ζήτημα (η «Ένωση» επιθυμεί να τον «δέσει» με οψιόν αποδέσμευσης 10 εκ. ευρώ), με αποτέλεσμα να ανανεώσουν το ραντεβού τους για το ερχόμενο καλοκαίρι. Με τους «κιτρινόμαυρους» να έχουν ενεργοποιήσει ήδη τις γνωριμίες τους στον χώρο των ευρωπαίων μάνατζερ, προκειμένου να βρεθεί ομάδα και να τον πουλήσουν το καλοκαίρι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags