03/06/11 - 18:16

«Να έρθεις να σε τιμήσουμε»!

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με αφορμή την υπογραφή συμβολαίου του Ζιλμπέρτο Σίλβα με την Γκρέμιο, «κατευόδωσε» τον Βραζιλιάνο άσο με ανακοίνωση της, προαναγγέλλοντας τη διεξαγωγή φιλικού προς τιμήν του, όταν με το καλό επιστρέψει στην Ελλάδα κάποια στιγμή.

«Να έρθεις να σε τιμήσουμε»!
41.903views 0shares

Αναλυτικά:

«Ραντεβού στο ΟΑΚΑ, Ζιλμπέρτο!
Με αφορμή την επισημοποίηση της συνεργασίας του Ζιλμπέρτο Σίλβα με την Γκρέμιο, η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ εύχεται σ’ έναν εκ των σπουδαιότερων αθλητών που φόρεσαν ποτέ τη φανέλα ελληνικής ομάδας κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Η ανεκτίμητη αγωνιστική του προσφορά στον Παναθηναϊκό και η διαρκής επίδειξη ήθους και επαγγελματισμού σε κάθε στιγμή της τριετούς παρουσίας του στη χώρα μας θα τον κρατήσουν για πάντα «φυλακισμένο» στη σκέψη ολόκληρης της φίλαθλης Ελλάδας, ανεξαρτήτως συλλογικών προτιμήσεων.

Θεωρούμε τιμή για την οικογένεια του Παναθηναϊκού και για το ελληνικό ποδόσφαιρο το γεγονός ότι η ήδη συμφωνημένη μελλοντική συνεργασία μεταξύ της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και του Ζιλμπέρτο θα τον φέρει μετά την ολοκλήρωση της καριέρας του ως ποδοσφαιριστή ξανά κοντά μας.

Η μόνη εκκρεμότητα που άφησε επιστρέφοντας στην πατρίδα του (και η οποία σύντομα θα διευθετηθεί) ήταν να μας ενημερώσει για την καταλληλότερη για τον ίδιο χρονική περίοδο ώστε να επανέλθει στην Ελλάδα και να τιμηθεί από τον Παναθηναϊκό όπως πραγματικά του αξίζει.

Σ’ ευχαριστούμε Ζιλμπέρτο!»
 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ