Facebook Pixel «Καλός Παναθηναϊκός και αντι-Ολυμπιακός»!
| 2011-06-03 18:40:00

«Καλός Παναθηναϊκός και αντι-Ολυμπιακός»!

«Καλός Παναθηναϊκός και αντι-Ολυμπιακός»!

Βγήκε μπροστά και στο θέμα του γηπέδου ο Θανάσης Γιαννακόπουλος. "Επίορκος όποιος δώσει τη Λεωφόρο χωρίς να πάρει το νέο γήπεδο. Μη γίνει κανένας Γρανίτσας", είπε ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος παραχώρησε έκτακτη συνέντευξη Τύπου για το γήπεδο στο Βοτανικό, για τις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη, αλλά και για τα ερασιτεχνικά τμήματα του συλλόγου που… πεθαίνουν.

Ο «Τυφώνας», που παρουσίασε τον εαυτό του ως καλό Παναθηναϊκό και αντι-Ολυμπιακό, τόνισε μεταξύ άλλων πως δεν γίνεται η Πολιτεία να πάρει την Λεωφόρο πριν δώσει το καινούριο γήπεδο, σημείωσε πως ο μεγαλύτερος σύλλογος της χώρας δεν γίνεται να είναι άστεγος και τόνισε πως η οικογένειά του θα είναι παρούσα για να βοηθήσει τον Ερασιτέχνη.

Αναλυτικά:

«Ενεργώ σαν καλός Παναθηναϊκός και σαν αντιολυμπιακός. Είμαι εδώ γιατί δεν πρέπει να απεμποληθούν δικαιώματα του Παναθηναϊκού. Ήθελα να τους πω τι γίνεται με το γήπεδο γιατί εγώ είχα ασχοληθεί τρία χρόνια.Πρέπει η Πολιτεία να καταλάβει ότι ο μεγαλύτερος σύλλογος της χώρας δεν είναι δυνατόν να είναι άστεγος. Έχουν πει ότι θα βοηθήσουν τον Παναθηναϊκό αλλά δεν έχει γίνει τίποτα.

Η νέα κυβέρνηση συζητά πάλι για το γήπεδο. Εγώ είπα στο συμβούλιο τα τρία κομβικά σημεία. Πρώτον εκείνα που υπογράψαμε εκείνα να γίνουν. Να μην απεμποληθούν τα δικαιώματα της ομάδας. Δεν γίνει η Πολιτεία να πάρει την Λεωφόρο πριν γίνει το γήπεδο. Δεν πρόκειται να βρεθεί ένας… Γρανίτσας για τον Παναθηναϊκό. Τέλος και τελείωσε. Δεν νομίζω να βρεθεί επίορκος Παναθηναϊκός που να συμφωνήσει σε άλλα από αυτά που έχουμε υπογράψει. Θα γίνει η διαβούλευση στην Βουλή την επόμενη Τρίτη και εγώ ήρθα να βοηθήσω.

Τα λεφτά έχει υποχρέωση να τα βρει η Πολιτεία. Ο Παναθηναϊκός είναι τεράστιος. Έχουνε υποχρέωση. Αυτά που λέει η κυρία Μπιρμπίλη εγώ τα γράφω στα παλιά μου τα παπούτσια. Η Πολιτεία πρέπει να έχει μια συνέχεια. Τέρμα και τελείωσε. Δεν νομίζω να βρεθεί κανείς επίορκος που να δώσει το γήπεδο της Λεωφόρου πριν πάρουμε. Να το γκρεμίσουμε το γήπεδο; Σαν τον Γρανίτσα;

Το τρίτο θέμα έχει να κάνει με τον Ερασιτέχνη. Επιτέλους όλη η Παναθηναϊκή οικογένεια πρέπει να ενωθεί. Να σταθούν δίπλα στη μάνα του λόχου όλοι τους. Δεν βρήκαμε βοήθεια από καλούς Παναθηναϊκούς καθόλου. Μας είπαν ότι θα έρθουν να εγγραφούν εκατοντάδες χιλιάδες. Ανοίξαμε τις πόρτες και που είναι; Στο τέλος ήρθαν να εγγραφούν στον Παναθηναϊκό μερικές δεκάδες.

Επειδή θα γίνει η διαβούλευση στη βουλή ήρθα να τους βοηθήσω. Ότι ζητήσει ο Παναθηναϊκός από μένα και την οικογένεια μου θα το έχει. Σας κάλεσα εδώ για να υψώσω φωνή διαμαρτυρίας. Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να είναι άστεγος. Αυτές είναι οι προσωπικές μου απόψεις εγώ δεν μπορώ να πάρω αποφάσεις αυτές θα τις πάρει το Δ.Σ.»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags