Facebook Pixel Τι "παίζει" τελικά με Κράνιτσαρ;
| 2016-01-05 17:26:00

Τι "παίζει" τελικά με Κράνιτσαρ;

Τι "παίζει" τελικά με Κράνιτσαρ;

Τις τελευταίες ώρες έχουν φουντώσει τα δημοσιεύματα στην Ουκρανία και στη Ρωσία, τα οποία θέλουν τον ΠΑΟΚ να εξετάζει την περίπτωση του Νίκο Κράνιτσαρ, του επιτελικού μέσου της Ντιναμό Κιέβου.

Οι αρθρογράφοι επικαλούμενοι την πληροφόρηση ελληνικής αθλητικής ιστοσελίδας αναδημοσιεύουν όσα έχουν γραφτεί στην Ελλάδα για το υποτιθέμενο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον 31χρονο ποδοσφαιριστή.

Παράλληλα, στα δημοσιεύματα τους υπενθυμίζουν ότι το συμβόλαιο του παίκτη με την Ντιναμό Κιέβου ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι, με τον ίδιο να ψάχνει ομάδα καθώς δε χρησιμοποιείται, έχοντας μόλις μία συμμετοχή τη φετινή σεζόν, αγωνιζόμενος για 9 λεπτά σε παιχνίδι Κυπέλλου.

Στις διάφορες αναφορές οι υποθέσεις που γίνονται, γιατί σε κανένα ρεπορτάζ δεν υπάρχει συγκεκριμένη πληροφόρηση αλλά ουσιαστικά δημιουργείται θέμα από την αναδημοσίευση όσων γράφτηκαν στην Ελλάδα, τονίζεται ότι ο ΠΑΟΚ δύσκολα θα δώσει πολλά χρήματα για την απόκτηση του παίκτη αφού το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και παρότι οι αποδοχές του είναι ιδιαίτερα υψηλές αυτό δε θα σταθεί εμπόδιο για τον «Δικέφαλο» αν πραγματικά ενδιαφερθεί.

Επιπρόσθετα, σε ένα ρωσικό δημοσίευμα ο πατέρας του Κράνιτσαρ υποστηρίζει ότι ο γιος του θα αποφασίσει στην περίοδο των διακοπών, την οποία διανύει, για το μέλλον του και θα ανακοινώσει αργότερα τι θα κάνει στην καριέρα του.

Σε κάθε περίπτωση το πιο πιθανό είναι ότι αυτό το μεταγραφικό «σενάριο» δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, καθώς μολονότι ο Κράνιτσαρ αγωνίζεται στη θέση που «πονάει» ο ΠΑΟΚ και θα προσπαθήσει να καλύψει τον Γενάρη, στοιχεία όπως οι συχνοί τραυματισμοί στην καριέρα του, η ελάχιστη συμμετοχή του τελευταία και η αποχή του από την αγωνιστική δράση (με πρόσφατο παράδειγμα την υπόθεση Γκαλίτσιου όσον αφορά στην αγωνιστική ετοιμότητα), αλλά και η ηλικία του, είναι πολύ σοβαροί ανασταλτικοί παράγοντες σε περίπτωση που όντως εξέτασε ο «Δικέφαλος» τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.

Το ότι ο Κράνιτσαρ μπορεί να προτάθηκε μεταξύ άλλων και στον ΠΑΟΚ επειδή βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας με τους διάφορους μάνατζερ να κάνουν τη δουλειά τους, αλλά και όσα δημιουργούνται από τις αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο, φαίνεται ότι απέχουν αρκετά από την πραγματικότητα σχετικά με το ενδιαφέρον του «Δικεφάλου», το οποίο δεν είναι υπαρκτό σε αυτή την υπόθεση.

Πηγή: paok24.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags