03/06/11 - 20:14

«Και ο Βιεϊρίνια πωλείται»

«Κάθε παίκτης του ΠΑΟΚ πωλείται», τόνισε σε συνέντευξη του ο Μπάνε Πρέλεβιτς, συμπεριλαμβανομένου και του Αντελίνο Βιεϊρίνια.

«Και ο Βιεϊρίνια πωλείται»
38.442views 0shares

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο «Arena Channel» της «TV- Θεσσαλονίκη»:

«Ο Βιεϊρίνια είναι μεγάλο ταλέντο με μέλλον. Μπορεί να σταθεί σε πολύ υψηλότερο επίπεδο. Η προσωπική μου γνώμη είναι ότι κάθε παίκτης πωλείται, αρκεί να υπάρχει η ανάλογη πρόταση.

Βέβαια θα μετρήσει και η γνώμη του νέου προπονητή. Όσο για το εάν έρθει πρόταση από τον Ολυμπιακό, εάν θα δοθεί, επαναλαμβάνω ότι εάν ο προπονητής πει ότι είναι απαραίτητος και δεν φεύγει, ποιος θα τον δώσει;».

Όσον αφορά στο θέμα του προπονητή είπε πως «το χειρίζονται αποκλειστικά ο πρόεδρος και ο τεχνικός διευθυντής». Για τα διαρκείας τόνισε ότι: «Ήταν πολύ θετικό το μήνυμα με τις πρώτες πωλήσεις των εισιτηρίων διαρκείας. Ο κόσμος δείχνει την στήριξη προς την ομάδα και αυτή είναι και η μεγαλύτερη δύναμη για τον ΠΑΟΚ».

Για τον Ζαγοράκη σχολίασε ότι «ο Θόδωρος (σ.σ Ζαγοράκης) είναι ηγετική φυσιογνωμία και το έχει αποδείξει. Κατάφερε γρήγορα να πετύχει πολλά. Να πρωταγωνιστεί μια ομάδα στην Ελλάδα και δεν υπάρχει λόγος να μην το συνεχίσει αυτό. Η συνεργασία μαζί του είναι άριστη και χαίρομαι που συνεργαζόμαστε τα δυο εφτάρια του μπάσκετ και του ποδοσφαίρου. Να δούμε τι θα βγάλουμε…».

Αναφορικά με τον ίδιο επισήμανε πως «δεν είμαι ο πρώτος που ασχολείται διοικητικά σε άλλο άθλημα, από αυτό που με ανέδειξε. Ο κύριος Γόντικας του Παναθηναϊκού ήταν βολεϊμπολίστας, ο Βασίλης Κωνσταντίνου του Αμαρουσίου ήταν ποδοσφαιριστής. Μιλάμε για εταιρίες και χρειάζονται οι νέοι άνθρωποι».

Για το κομμάτι του μπάτζετ αλλά και την δεύτερη ομάδα είπε: «Όλες οι ομάδες πιστεύω ότι θα μειώσουν το μπάτζετ. Στο ποδόσφαιρο μπαίνει πλέον η FIFA να ελέγχει τους φακέλους και μέλλον θα έχουν μόνο οι νοικοκυρεμένες ομάδες. Εμείς οι νέοι στη διοίκηση θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε όσο μπορούμε, είμαι στη διάθεση του προέδρου για αυτό. Μπορεί να πάω εκπρόσωπος στη Λίγκα και εκεί θα έχω να αντιμετωπίσω ανθρώπους του ποδοσφαίρου, ενώ είχα γνωρίσει τους μπασκετικούς, αλλά αυτό δε λέει τίποτα για μένα. Θα προσπαθήσουμε να εκπροσωπήσουμε σωστά τον ΠΑΟΚ παντού.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν παιδιά με ταλέντο στην δεύτερη ομάδα και γιατί να μην τα προωθήσουμε στην πρώτη ομάδα; Το μέλλον του ΠΑΟΚ είναι αυτοί. Ο πρόεδρος έχει την ίδια άποψη και θέλει επιτέλους να βγουν κάποιοι παίκτες μέσα από τον ΠΑΟΚ. Άλλωστε τα πολλά λεφτά δεν υπάρχουν και όλες οι ομάδες θα ρίξουν το μπάτζετ τους. Το ίδιο θα κάνει και ο ΠΑΟΚ».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ