Facebook Pixel «Πρώτη επιλογή του Σάντσεζ ο Ολυμπιακός»
| 2011-06-03 20:24:00

«Πρώτη επιλογή του Σάντσεζ ο Ολυμπιακός»

«Πρώτη επιλογή του Σάντσεζ ο Ολυμπιακός»

Ο Ολυμπιακός «είναι μια από τις πρώτες επιλογές του Σάντσεζ, ίσως και η πρώτη», είπε ο Κριστόφ Μονγκά, ο ατζέντης του Κολομβιανού μέσου, προσθέτοντας ότι «υπάρχει επαφή και περιμένουμε κάτι από τους Έλληνες την επόμενη εβδομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο gazzetta.gr

«Είμαστε σε επαφή με τον Ολυμπιακό για τον Κάρλος. Υπάρχει ενημέρωση προς την ελληνική ομάδα για τις απαιτήσεις που υπάρχουν τώρα από τη Βαλενσιέν και τα ποσά που ζητάει ο παίκτης.

Έχουν ανέβει οι απαιτήσεις της Βαλενσιέν αφού υπάρχει ζήτηση για τον Κάρλος. Εγώ προτιμώ να πάει σε μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός που συμμετέχει στο Τσάμπιονς Λιγκ, όμως αυτός που αποφασίζει είναι ο Κάρλος σε συνεννόηση με τη διοίκηση της Βαλενσιέν", σχολίασε αρχικά.

«Υπάρχουν προτάσεις»
Τον ρωτήσαμε για τις προτάσεις που λέγεται ότι έχει η Βαλενσιέν και αν υπάρχει κάποια η οποία είναι δελεαστική για τους Γάλλους και τον παίκτη:
"Υπάρχουν προτάσεις όμως δεν μπορώ να πω περισσότερα. Δεν αποφασίζω εγώ πού θα πάει ο Κάρλος. Τις μελετάνε και θα αποφασίσουν. Το σίγουρο για την ώρα είναι πως δεν υπάρχει βιασύνη από καμία πλευρά. Ούτε από εμάς, ούτε από τη Βαλενσιέν".

«Πιθανή άφιξη Μαθία»
Για το πού βρίσκεται το θέμα με τον Ολυμπιακό:
"Υπάρχει επαφή και περιμένουμε κάτι από τους Έλληνες την επόμενη εβδομάδα. Απ' όσο γνωρίζω είναι πιθανό να έρθει στη Γαλλία για απευθείας συζητήσεις με τη Βαλενσιέν ο Εντουάρντο Μαθία".

Για το αν ο Κάρλος Σάντσες προτιμά Ελλάδα ή παραμονή στη Γαλλία: "Εξαρτάται από την ομάδα. Ο Ολυμπιακός είναι επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ και κάνει πρωταθλητισμό. Αν τον πολιορκήσει η Παρί, η Μαρσέιγ ή κάποιος άλλος μεγάλος γαλλικός σύλλογος, σίγουρα δεν θα τον αφήσει αδιάφορο. Ο Ολυμπιακός είναι πάντως μια από τις πρώτες επιλογές του, ίσως και η πρώτη".

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags