Facebook Pixel Καταπέλτης! «Δεν έχει δώσει απολύτως τίποτα ο Τούντορ»!
| 2016-01-07 17:15:00

Καταπέλτης! «Δεν έχει δώσει απολύτως τίποτα ο Τούντορ»!

Καταπέλτης! «Δεν έχει δώσει απολύτως τίποτα ο Τούντορ»!

Στο Metropolis 95,5 φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος άσος του Δικεφάλου Γιώργος Τουρσουνίδης και μίλησε για την ήττα του ΠΑΟΚ από την Καλλονή και την γενικότερη κατάσταση στην ομάδα...

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την ήττα από την Καλλονή:
«Δεν είναι η Καλλονή, το πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι το αγωνιστικό και φαίνεται. Από τον ΠΑΟΚ λείπουν μεγάλοι ποδοσφαιριστές με προσωπικότητα που θα σηκώσουν το βάρος της φανέλας. Όταν υπάρχει μια αρρωστημένη νοοτροπία στο αγωνιστικό, δεν μπορείς να κερδίσεις κανέναν. Αν δεν σέβονται, δεν τιμούν και δεν γνωρίζουν ποια φανέλα φοράνε και δεν υπάρχει νεύρο και πάθος τότε θα υπάρχουν αυτά τα αποτελέσματα. Βγαίνει ο Μανούσος και λέει «ποιος ΠΑΟΚ» και έχει δίκιο. Ο Μανούσος και ο κάθε Μανούσος θα έπρεπε να παρακαλάει να είναι στον ΠΑΟΚ. Λυπάμαι που το λέω αλλά έχουμε φτάσει σε τέτοιο σημείο να χλευάζει ο καθένας τον ΠΑΟΚ»

Για τις συνεχείς αλλαγές του Τούντορ: «Ο προπονητής έχει πολύ μεγάλο μερίδιο ευθύνης. Δεν έχει δώσει απολύτως τίποτα, έχει μπερδέψει τόσο πολύ την ομάδα και τους παίκτες, δεν υπάρχει αγωνιστικό πλάνο ο καθένας κάνει ότι να ναι, υπάρχει μια χαλαρότητα. Μην τα ρίχνουμε όλα στους ποδοσφαιριστές. Όμως το όλο κλίμα δεν είναι καλό».

Για το αν υπάρχει πλάνο και ο κόσμος πρέπει να κάνει υπομονή: «Στον ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια είμαστε χωρίς αρχή και τέλος. Ξεκινάει η χρονιά και δεν υπάρχει πλάνο. Όταν λες πως θέλεις να πάρεις το πρωτάθλημα ή να βγεις στο Τσαμπιονς Λιγκ, πρέπει να έχεις τα κατάλληλα εργαλεία. Εμείς είμαστε μόνο δηλώσεις και από ουσία τίποτα. Δεν υπάρχει σωστός προγραμματισμός για να βαδίσουμε πάνω σε αυτόν»

Για τις 12 μεταγραφές του καλοκαιριού και τους παίκτες που ζήτησε ο Τούντορ: «Το θέμα είναι τι μετάγραφες κάνει. Εγώ θα ήθελα να κάνει 4-5 μετάγραφες που να είναι πρώτα βιολιά. Ο ΠΑΟΚ έχει κάλους ποδοσφαιριστές, μην ισοπεδώνουμε τα πάντα, αλλά μέσα στη μετριότητα χάνονται και αυτοί».

Για το αν είναι αδιάφορος ο Μπερμπάτοφ ή δεν τον αξιοποιεί ο Τούντορ: «Νομίζω το δεύτερο. Ο Μπερμπάτοφ είναι παγκόσμιας κλάσης ποδοσφαιριστής. Αυτόν τον ποδοσφαιριστή δεν μπορείς να τον μάθεις πώς να παίζει, ξέρει 100 κιλά μπάλα πάνω από τους άλλους. Δυστυχώς αυτό το πράγμα δεν έγινε και βλέπουμε ένα αδιάφορο Μπερμπατοφ, τουλάχιστον αυτό φαίνεται. Δεν κατάφεραν να τον κερδίσουν αυτόν τον παίκτη και αυτό συμβαίνει και με άλλους παίκτες στον ΠΑΟΚ»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags