Facebook Pixel Πογέτ: "Ναι, υπάρχουν πιθανότητες για τον Ενζόγκμπια"!
| 2016-01-07 22:40:00

Πογέτ: "Ναι, υπάρχουν πιθανότητες για τον Ενζόγκμπια"!

Πογέτ: "Ναι, υπάρχουν πιθανότητες για τον Ενζόγκμπια"!

Για πρώτη φορά δημοσίως ο τεχνικός της ΑΕΚ σε δηλώσεις του στη NOVA παραδέχτηκε οτι η Ένωση όχι μόνο ενδιαφέρεται για τον παίκτη, αλλά είναι σε καλό δρόμο για την απόκτηση του Γάλλου μεσοεπιθετικού!

Αναλυτικά:

Ο Γκουστάβο Πογέτ έδειξε ικανοποιημένος από το γεγονός ότι οι ξένοι παίκτες με τους οποίους έχουν έρθει σε επικοινωνία οι "κιτρινόμαυροι", επιθυμούν να συνεχίσουν την καριέρα τους στην Ελλάδα:

"Δουλεύουμε πολύ σκληρά και είναι ξεκάθαρα τα χαρακτηριστικά του παίκτη που θέλουμε. Είμαστε μάλιστα πολύ χαρούμενοι για το γεγονός ότι υπάρχουν πολλοί παίκτες που θέλουν να έρθουν. Τώρα λοιπόν είμαστε στη φάση που θα πρέπει να αποφασίσουμε κι αυτό είναι το πιο δύσκολο. Εννοείται ότι χρειάζεται χρόνος για να κάνουμε τη σωστή επιλογή", τόνισε αρχικά ο τεχνικός του Δικεφάλου, ο οποίος στην ερώτηση που του τέθηκε για το αν ο Τσαρλς Ενζόγκμπια είναι κοντά στο να αποκτηθεί, ανέφερε χαρακτηριστικά:

"Ναι υπάρχουν πιθανότητες"

Ο Πογέτ μίλησε και για την αναμέτρηση που ακολουθεί με την Ξάνθη για το πρωτάθλημα:
"Η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και ψυχολογικά και αγωνιστικά. Αυτό που έχει μεγάλη σημασία είναι ότι κάνουμε αλλαγές και βλέπουμε ότι η ομάδα διατηρεί την οργάνωση μέσα στο γήπεδο. Η οργάνωση και οι νίκες μας βοηθούν ακόμα περισσότερο. Αυτό που θέλω να δω στον αγώνα του Σαββάτου είναι οι παίκτες που θα επιλέξω να έχουν καλή απόδοση για να είμαστε οργανωμένοι, να κάνουν σωστές επιλογές με τη μπάλα και να αντιμετωπίσουμε το οποιοδήποτε πρόβλημα, είτε είναι ο καιρός είτε ένα σουτ από τον αντίπαλο, είτε οτιδήποτε άλλο".

Για την αναμέτρηση που προηγήθηκε με τον Λεβαδειακό, υποστήριξε: "Από τον αγώνα κυπέλλου κρατάω ότι υπήρξαν ποδοσφαιριστές που έβγαλαν ποιότητα στο παιχνίδι τους και έδειξαν ότι ήθελαν πολύ να αγωνιστούν. Είμαι πολύ ευχαριστημένος για το γεγονός ότι οι ποδοσφαιριστές μου τα πήγαν πάρα πολύ καλά. Ειδικά οι παίκτες χωρίς πολύ χρόνο συμμετοχής απέδειξαν με βάση το αποτέλεσμα στον αγωνα κυπέλλου ότι μπορούν να αποδώσουν καλά όποτε τους ζητηθεί. Μιλάμε για διεθνείς όπως για παράδειγμα ο Μπακάκης ή ακόμα και ο Κορδέρο, με τον Λαμπρόπουλο και τον Σοϊλέδη, οι οποίοι με την απόδοσή τους έδειξαν ότι προσθέτουν επιλογές στον προπονητή κι αυτό είναι σημαντικό για τον επόμενο αγώνα". 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags