Facebook Pixel «Θα πληρώνουμε 1 εκ. για να κάθεται πάγκο;»
| 2011-06-03 22:16:00

«Θα πληρώνουμε 1 εκ. για να κάθεται πάγκο;»

«Θα πληρώνουμε 1 εκ. για να κάθεται πάγκο;»

Έξαλλοι με τον Ντένις Ρόμενταλ είναι στον Ολυμπιακό, καθώς ο Δανός… πουλάει τρέλα και επιμένει στο συμβόλαιό του, ενώ ήδη τον έχουν ενημερώσει πως δεν υπολογίζεται για τη νέα χρονιά!

Ο Ρόμενταλ, αν και έχει συμβόλαιο, βρίσκεται εκτός πλάνων για τη νέα περίοδο, καθώς ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει ενημερώσει την διοίκηση πως δεν τον υπολογίζει. Η συγκεκριμένη απόφαση έχει μεταφερθεί εδώ και καιρό και στον παίκτη, μετά από συνάντηση που έγινε με τον ατζέντη του, ωστόσο ο Ντένις μάλλον έχει… βολευτεί για τα καλά στην Ελλάδα και δεν το σκέφτεται πολύ να ψάξει ομάδα.

Αυτό δείχνουν άλλωστε και οι χθεσινές του δηλώσεις στην πατρίδα του, όπου για ακόμα μία φορά τόνισε: «Δεν πρόκειται να πάω πουθενά. Νιώθω πολύ καλά στην Ελλάδα και θα αποδείξω ότι είμαι αρκετά καλός για να παίζω». Ο Ρόμενταλ δεν είναι κανένας... χαζός για να θέλει να φύγει από μία ομάδα όπου τον πληρώνει «χρυσάφι» για να κάθεται.

Ο Δεξιός εξτρέμ των «ερυθρολεύκων» για τη νέα περίοδο έχει συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές που ξεπερνάνε τις 900.000 ευρώ, κάτι που σημαίνει πως μαζί με τα μπόνους θα εισπράξει περίπου 1 εκατομμύριο ευρώ. Εύλογα λοιπόν αναρωτιούνται στον Ολυμπιακό «είναι δυνατόν να πληρώνουμε 1 εκατομμύριο ευρώ για να κάθεται μεταξύ πάγκου και εξέδρας και την επόμενη χρονιά;».

Για αυτό τον λόγο μάλιστα, οι Πειραιώτες πολύ σύντομα θα επιδιώξουν και νέα συνάντηση με τον μάνατζέρ του, ώστε να τον πείσουν να «σπάσει» το συμβόλαιό του τουλάχιστον με τα μισά χρήματα από όσα θα εισπράξει του χρόνου. Ακόμα και αυτή η αποζημίωση θα είναι κέρδος, πιθανότατα και για τις δύο πλευρές.

Αν δεν τα καταφέρουν, όμως, μάλλον θα προσπαθήσουν μετά να πείσουν τον Βαλβέρδε να τον δει με… άλλο μάτι, ώστε να μην χαθούν τόσα χρήματα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags