Facebook Pixel Έλληνας άσος έριξε «χυλόπιτα» στον Ολυμπιακό!
| 2016-01-08 18:06:00

Έλληνας άσος έριξε «χυλόπιτα» στον Ολυμπιακό!

Έλληνας άσος έριξε «χυλόπιτα» στον Ολυμπιακό!

Αν και υπάρχουν πιθανότητες να φορέσει τα ερυθρόλευκα, ακόμα και τον Γενάρη, αυτός δηλώνει πως θέλει να μείνει εκεί που βρίσκεται, ακόμα και αν η ομάδα του δεν συγκρίνεται με τους Πειραιώτες...

Αρκετά σενάρια υπάρχουν τις τελευταίες ημέρες σχετικά με τους παίκτες που απασχολούν τον Ολυμπιακό ενόψει Γενάρη και ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται και ο Δημήτρης Διαμαντάκος. Ο Έλληνας στράικερ αγωνίζεται ως δανεικός στην Καρλσρούη από τους πρωταθλητές και το όνομα του ...έπεσε στο τραπέζι, ώστε να καλυφθεί το κενό του Φινμπόγκασον εσωτερικά.

Η περίπτωσή του εξετάζεται ακόμα και τώρα, ωστόσο ο Διαμαντάκος με σημερινές του δηλώσεις βιάστηκε να ρίξει... άκυρο στον Ολυμπιακό, αφού γνωρίζει καλά, πως ακόμα και αν γυρίσει τώρα, δύσκολα θα πάρει πολύ χρόνο συμμετοχής.

Ο Έλληνας στράικερ, ο οποίος περνάει καλά στη Γερμανία, σημείωσε σχετικά. «Νιώθω άνετα εδώ και θέλω να μείνω. Αλλά αυτό είναι θέμα ανάμεσα στην Καρλσρούη και τον Ολυμπιακό. Ο μάνατζέρ μου θα έρθει την ερχόμενη εβδομάδα στη Γερμανία. Αυτή τη χρονιά θέλω να ξεκινήσω με τους ίδιους στόχους και ελπίζω να μπορέσω να πάρω πόντους για την Καρλσρούη».

Θυμίζουμε, πως ο Ολυμπιακός από αυτή τη μεταγραφή αναμένεται να βάλει στα ταμεία του ένα ποσό που θα φτάνει το 1 εκατομμύριο ευρώ!

** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
: Τρελό παρασκήνιο με Βλαχοδήμο! Θα συνεχίσει στον...

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags