Facebook Pixel Η απάντηση Κατίδη για τις σοβαρές κατηγορίες!
| 2016-01-10 18:28:00

Η απάντηση Κατίδη για τις σοβαρές κατηγορίες!

Η απάντηση Κατίδη για τις σοβαρές κατηγορίες!

Τη στιγμή που φέρεται να καταζητείται από την Ελληνική Αστυνομία, ο πρώην άσος της ΑΕΚ, τοποθετήθηκε για το συμβάν με τον ξυλοδαρμό μέσω των Social Media...
 

Χαμός γίνεται από το πρωί με το θέμα για τον Γιώργο Κατίδη και τις πληροφορίες ότι τον αναζητά η ΕΛΑΣ, καθώς κατά τη διάρκεια αγώνα τραυμάτισε τρεις αντιπάλους του!

Σύμφωνα με όσα γράφει και το ΑΠΕ, κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων Ηρακλή Αγίου Λουκά – Πυρσού Πετριάς, στον οποίο συμμετείχε ως μέλος της ομάδας του Αγίου Λουκά, ο Έλληνας άσος επιτέθηκε και τραυμάτισε τρεις ποδοσφαιριστές της ομάδας της Πετριάς.
Αμέσως μετά το επεισόδιο, ο ποδοσφαιριστής ο οποίος προέβη στην επίθεση απομακρύνθηκε από το γήπεδο κι έκτοτε αναζητείται, ενώ τα θύματα της επίθεσης μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο της Έδεσσας, από όπου τα δύο πήραν ήδη εξιτήριο σήμερα το πρωί ενώ αστυνομικές πηγές έλεγαν ότι σύντομα θα δοθεί εξιτήριο και στον τρίτο νοσηλευόμενο.

Σε βάρος του Κατίδη, έχει σχηματιστεί δικογραφία με τις κατηγορίες του ξυλοδαρμού και της παράβασης του νόμου περί αθλητισμού!

Πριν από λίγο όμως, ο πρώην άσος της ΑΕΚ μέσω του Instagram (ο λογαριασμός είναι επίσημος και χρησιμοποιείται αφού έχει προσωπικές φωτογραφίες του) διέψευσε κατηγορηματικά το περιστατικό.

Ιδού το post:
 




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Νέα μεταγραφάρα στην Πλατεία μετά τον Σαλπιγγίδη! Ποιον παίρνει από τον Ολυμπιακό;
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags