Facebook Pixel Έγινε στην Σούπερ Λιγκ: Διεθνής βοηθός υπέδειξε οφσάιντ από πλάγιο άουτ!
| 2016-01-11 22:28:00

Έγινε στην Σούπερ Λιγκ: Διεθνής βοηθός υπέδειξε οφσάιντ από πλάγιο άουτ!

Έγινε στην Σούπερ Λιγκ: Διεθνής βοηθός υπέδειξε οφσάιντ από πλάγιο άουτ!

Κάθε αγωνιστική και χειρότερα...

Κωμικοτραγικές καταστάσεις συνέβησαν στον αγώνα του Ατρομήτου με τον Πλατανιά (0-0) για την 17η αγωνιστική της Super League, με τον βοηθό Πετρόπουλο να υποδεικνύει οφσάιντ από πλάγιο άουτ και τον βοηθό Σταυρόπουλο να εμφανίζεται στο γήπεδο με κοτσιδάκι και γένια!

Σοβαρά τα διαιτητικά λάθη στο Φάληρο στο ματς ΟΣΦΠ – Λεβαδειακός (3-1), με τον διαιτητή Βοσκάκη να μην υποδεικνύει δύο πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων οι οποίοι όμως έπρεπε να έχουν τελειώσει το ματς με 10 παίκτες. Προβλήματα υπήρξαν και στην διαιτησία του Αρετόπουλου στο Βέροια – Πανθρακικός (0-0), αφού σε δύο περιπτώσεις δεν έδωσε πέναλτι υπέρ της ομάδας της Ημαθίας.

Αναλυτικά:

Αγώνας: Ατρόμητος – Πλατανιάς  (0-0), Διαιτητής: Παπαπέτρου, Κριτής: Κώστας Ακρίδας

«Διεθνής ξεφτίλα στο Περιστέρι. Θα σας θυμίσω εκείνον τον περιβόητο αγώνα της Λάρισας που από πλάγιο άουτ το “παγκόσμιο φαινόμενο” έδωσε οσφάιντ! Και οι τότε σοφοί της ΚΕΔ τον προώθησαν για το κατόρθωμά του στην Super Legue και μετά οι επόμενοι τον έκαναν διεθνή. Τώρα ένα άλλο “φαινόμενο” ο βοηθός (και αυτός διεθνής), κύριος Πετρόπουλος, έπραξε ακριβώς το ίδιο. Από πλάγιο άουτ υπέδειξε οφσάιντ. Αυτόν τον κύριο ίσως τον δούμε να προωθείται για top class. Όπως καταλάβατε όποιος διαιτητής ή βοηθός δεν γνωρίζει τον κανονισμό, ανεβαίνει γρήγορα τα σκαλοπάτια της… ξεφτίλας».

Πάμε στα του διαιτητή. Κύριε Παπαπέτρου επειδή αρκετά έχω ανεχτεί από εσάς, να μεταφέρεις σε εκείνον που ξέρεις πως με την εμπειρία που διαθέτει θα πρέπει να σε συμβουλεύει για να διορθώσεις τα λάθη σου μήπως κάποια στιγμή γίνεις διαιτητής υψηλού επιπέδου και ας αφήσει τις κουμπαριές!!! Ο κουμπάρος άλλωστε εντάσσεται σε ένα ιερό μυστήριο και αποπνέει σεβασμό εκτός αν έχετε χάσει και τον σεβασμό στην θρησκεία. Καληνύχτα….

ΥΓ: O βοηθός Σταυρόπουλος φαίνεται δεν πρόλαβε να κουρευτεί και να ξυριστεί επειδή μάζευε ελιές στο χωριό. Η εμφάνισή του με κοτσιδάκι και αξύριστος ήταν απαράδεκτη. Ο διαίτης πρέπει να είναι κόσμημα και να εμπνέει σεβασμό σε παράγοντες και παίκτες. Φαίνεται πως για την ΚΕΔ όμως αυτά είναι ψηλά γράμματα.

Ο Παπαπέτρου στα καθαρά αγωνιστικά ήταν αρκετά καλός στο Περιστέρι και ορθώς  άφησε το ματς να συνεχιστεί σε μια φάση που ο Ατρόμητος ζήτησε πέναλτι, καθώς δεν υπήρξε καμία επαφή με το σώμα μεταξύ των δύο ποδοσφαιριστών».

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8,2

Αγώνας: Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης (2-1), Διαιτητής: Λαμπρόπουλος, Κριτής: Κώστας Ακρίδας

«Δεν υπάρχει στις αρχές του ματς πέναλτι που ζήτησε ο Παναιτωλικός διότι ο αμυντικός του Αστέρα πήρε καθαρά την μπάλα και δεν υπήρξε επαφή με τον αντίπαλο. Το δεύτερο γκολ του Παναιτωλικού είναι καθαρό, δεν υπάρχει περίπτωση οφσάιντ».

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8,3

Αγώνας: ΟΣΦΠ – Λεβαδειακός (3-1), Διαιτητής: Βοσκάκης, Κριτής: Κώστας Ακρίδας

«Το πρώτο τέρμα του ΟΣΦΠ με τον Ιντέγε ορθώς μέτρησε και δεν υπάρχει περίπτωση οφσάιντ. Στην συνέχεια δεν δόθηκε πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού σε χέρι που έκανε αμυντικός του Λεβαδειακού, ενώ πέναλτι υπέρ των «ερυθρολεύκων» υπήρξε και σε τράβηγμα στον Σαλίνο στην περιοχή, ωστόσο ούτε αυτό έδωσε ο Βοσκάκης. Ο ΟΣΦΠ έπρεπε να μείνει με 10 παίκτες στην φάση που ο Πάρντο κλώτσησε αντίπαλο που ήταν πεσμένος στο έδαφος.

 ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7,5

Αγώνας: ΑΕΚ – Ξάνθη (2-1), Διαιτητής: Κουκουλάκης, Κριτής: Κώστας Παπασταμάτης

 «Η  κριτική  στο  φίλο  μου  τον  Κουκουλάκη  είναι  δύσκολη. Ο  Τριτσώνης  έπραξε  το  σωστό. Τώρα  είναι  η  σειρά του  να  παραιτηθεί  από  τους  πίνακες. Είναι  κεφάλαιο  για  την ελληνική  διαιτησία  ο  Μιχάλης. Περιμένω  ότι  σύντομα θα  έχει  το  τελευταίο  του  τανγκό. Για  το  Σάββατο  η  διαιτησία  του  ήταν  μέτρια. Έδειχνε  επηρεασμένος  από  το  γεγονός  ότι  έχασε  το  σήμα  του  διεθνή. Στο  8ο λεπτό  δεν  έδωσε  πέναλτι στην ΑΕΚ . Ο παίκτης  της  Ξάνθης  σπρώχνει  τον  Αραβίδη.  Πέναλτι  και  κόκκινη  κάρτα  στον  Μπέρτο. Σωστά  δεν  έδωσε  παράβαση  στον  Τζενάμο , βρίσκει  την  μπάλα και  μετά  γκρεμίζει τον  Αραβίδη. Σωστό  και  το  πέναλτι  υπέρ  της  Ξάνθης στο  δεύτερο  ημίχρονο. Ο  παίκτης  της  ΑΕΚ σπρώχνει  τον  Καπετάνο. Λάθη  και σε  κάποια  φάουλ , εύκολα  πλεονεκτήματα. Περιμένουμε  την  τελευταία  του  παράσταση  για  να  τον  τιμήσουμε.  Μην  αργείς Μιχάλη».

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7

Αγώνας: ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα (3-1), Διαιτητής: Κύζας, Κριτής: Κώστας Παπασταμάτης

«Ήσυχο  απόγευμα  για  τον  Κύζα  και  το  βοηθό  του. Βαθμολογία  8».

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8

Αγώνας: Βέροια – Παναθρακικός (0-0), Διαιτητής: Αρετόπουλος, Κριτής: Ναούμ Μιντιούρης

«Στο 57΄ υπάρχει καθαρή παράβαση όταν ο γκολκίπερ του Πανθρακικού δεν βρήκε την μπάλα και έριξε στο έδαφος τον Κόλα της Βέροιας, ωστόσο ο Αρετόπουλος δεν υπέδειξε το πέναλτι υπέρ της ομάδας της Ημαθίας. Στο 63΄ ο αμυντικός του Πανθρακικού δεν βρίσκει την μπάλα, αλλά βρίσκει το πόδι του Αμπντούν και τον ρίχνει στο έδαφος. Υπάρχει και πάλι πέναλτι υπέρ της Βέροιας το οποίο δεν υπέδειξε λανθασμένα ο Αρετόπουλος. Στο 85΄ υπάρχει καθαρό επιθετικό φάουλ σε βάρος του Ηλιάδη του Πανθρακικού, ωστόσο διαιτητής και βοηθός δεν σημείωσαν την παράβαση, ενώ στην συνέχεια της φάσης η Βέροια θα μπορούσε να έχει σημειώσει τέρμα».

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7,5

Αγώνας: Πανιώνιος – Ηρακλής (1-0), Διαιτητής: Παππάς, Κριτής: Ναούμ Μιντιούρης

«Στο 74΄ ο αμυντικός του Πανιωνίου σταματά την μπάλα με το χέρι μέσα στην περιοχή και ο Παππάς αντί να δώσει πέναλτι υπέρ του Ηρακλή, σφύριξε ανύπαρκτο επιθετικό φάουλ υπέρ του Πανιωνίου. Στο 87΄ ο β΄ βοηθός Καμπούρης σταμάτησε με ανύπαρκτο οφσάιντ επίθεση των γηπεδούχων».

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7,9

Πηγή: soccerplus.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags