Facebook Pixel Ένα δεκαήμερο έμεινε…
| 2011-01-10 19:32:00

Ένα δεκαήμερο έμεινε…

Ένα δεκαήμερο έμεινε…

Στις 20 Ιανουαρίου θα μάθουμε οριστικά αν οι Άραβες θα μπουν ή όχι στον ΠΑΟΚ, καθώς τότε θα γίνει η συνέντευξη Τύπου του Οντέι Ελ Σαμαρί, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος των υποψήφιων επενδυτών του «Δικεφάλου», κ. Σπυράτος. Για να δούμε τι θα ακούσουμε…

Σε συνέντευξή του στο «metropolis» αρχικά σχολίασε: «Ο Οντέϊ μιλάει κάθε μέρα σχεδόν με τον κ. Ζαγοράκη, ο οποίος είναι πλήρως ενημερωμένος για όσα συμβαίνουν στο Κατάρ. Θα ερχόταν την Παρασκευή ο κ. Οντέι, αλλά κάποιες επιχειρηματικές επαφές που είχε στο Κατάρ δεν του επέτρεψαν να έρθει. Αυτό θα γίνει μέσα στην εβδομάδα, πιθανολογώ Τετάρτη ή Πέμπτη και οι πρώτες επαφές με τον ΠΑΟΚ θα γίνουν από την προσεχή Δευτέρα».

Στο σχόλιό του για το που βρίσκεται η υπόθεση, ο Σπυράτος τόνισε: «Δεν έχω πληροφόρηση ότι κάτι χαλάει. Όλα βαίνουν καλώς και βάση του σχεδιασμού που είχε εκπονηθεί από την αρχή. Δεν μπορώ όμως να μιλήσω με σιγουριά για το τι θα γίνει. Αυτό θα το πεί ο κ. Οντέι, σε συνέντευξη Τύπου την οποία θα δώσει πριν τις 20 Ιανουαρίου, ημερομηνία που είναι καταληκτική για το ενδεχόμενο επένδυσης στον ΠΑΟΚ ή όχι».

Για το νέο γήπεδο συμπλήρωσε : «Δεν το έθεσε το θέμα αυτό η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά είναι πρόταση του κ.Οντέι προς το fund των επενδυτών που ενδιαφέρονται για τον ΠΑΟΚ, δεδομένου ότι θα πρέπει να γίνει και το επόμενο βήμα και ένα καινούργιο γήπεδο προσελκύει τους επενδυτές».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags