Facebook Pixel Λέτε; Αυτόν θέλει να "τελειώσει" ο Τούντορ!
| 2016-01-13 13:26:00

Λέτε; Αυτόν θέλει να "τελειώσει" ο Τούντορ!

Λέτε; Αυτόν θέλει να "τελειώσει" ο Τούντορ!

Ο Κροάτης τεχνικός δεν είναι καθόλου ικανοποιημένος με τον παίκτη του και η υπομονή του δείχνει να εξαντλείται. Τι μήνυμα του έστειλε εν όψει κυπέλλου.

Ο ΠΑΟΚ πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες φετινές του εμφανίσεις στη νίκη με 3-1 επί του ΠΑΣ στην Τούμπα, ωστόσο μετά το τέλος του αγώνα ο Ιγκόρ Τούντορ ήταν εκνευρισμένος με έναν ποδοσφαιριστή του για την αντίδρασή του στο γκολ των φιλοξενούμενων.

Ο λόγος για τον Ρόμπιν Όλσεν, ο οποίος δέχθηκε γκολ έξω από την περιοχή του και μάλιστα στην πρώτη καλή φάση του ΠΑΣ, κάτι που εξόργισε τον Τούντορ που μετά το σφύριγμα της λήξης είχε τετ-α-τετ με τον Σουηδό κίπερ.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ είναι δυσαρεστημένος με τον Όλσεν και μάλιστα στο παιχνίδι κυπέλλου με την Καλλονή αναμένεται να τον αφήσει στον πάγκο και να χρησιμοποιήσει τον νεαρό Μελίσσα, θέλοντας έτσι να του στείλει το δικό του μήνυμα.

Είναι, πάντως, ξεκάθαρο πως στον ΠΑΟΚ περιμένουν να επανέλθει πλήρως ο Παναγιώτης Γλύκος που είναι η βασική επιλογή του Τούντορ για τη θέση κάτω από τα δοκάρια.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags