Facebook Pixel Νύκταρης για Κούγια: "Κάνει και πλαστικές και δεν μπορώ να του χαλάσω και τη μάπα!"
| 2016-01-13 23:16:00

Νύκταρης για Κούγια: "Κάνει και πλαστικές και δεν μπορώ να του χαλάσω και τη μάπα!"

Νύκταρης για Κούγια: "Κάνει και πλαστικές και δεν μπορώ να του χαλάσω και τη μάπα!"

Φοβερές δηλώσεις για τον Αλέξη Κούγια έκανε ο Ηρακλής Νύκταρης, λέγοντας μεταξύ άλλων πως «είναι γέρος, τι να τον κάνω... Δεν μπορώ και να τον δείρω. Τον λυπάμαι. Κάνει και πλαστικές και δεν μπορώ να του χαλάσω και τη μάπα!».

Το αφεντικό του ΑΟΧ, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM, λέγοντας:

«Ο Κούγιας έχει ηλεκτρονικό πομπό. Όπου και να πάω, σε αεροπλάνο, καφετέρια, με ακολουθεί! Δεν το έχω ξαναδεί αυτό στη ζωή μου. Όπου και να πάω είναι δίπλα μου! Το κάνει μάλλον για διαφήμιση... Λέει πως έκανα δήλωση ότι απολογήθηκα. Πού; Εγώ απολογούμαι μόνο στον θάνατο! Σε κανέναν άλλον. Δεν ξέρω τι εννοεί όταν λέει πως απολογήθηκα. Το μόνο που έχει να κάνει είναι γυρίσει πίσω τα λεφτά στους κρατούμενους. Που τους τα παίρνει κάθε μέρα και δεν πηγαίνει στις δίκες.

Έχει ρημάξει την Ελλάδα, τις ομάδες, όλα! Δεν υπάρχει κρατούμενος που να μην του παίρνει λεφτά. Παίρνει προκαταβολές και δεν πάει στις δίκες! Έχει βρομίσει όλες τις ομάδες που ήταν: τα Γιάννενα, την Παναχαϊκή, τη Λαμία, ακόμη και τη Λάρισα έχει βρομίσει!

Δεν κάνει άλλη δουλειά από το να βρομίζει το ποδόσφαιρο. Αυτός θέλει αυτή την κόντρα μαζί μου, όχι εγώ. Αλλά είναι γέρος, τι να τον κάνω... Δεν μπορώ και να τον δείρω. Τον λυπάμαι. Κάνει και πλαστικές και δεν μπορώ να του χαλάσω και τη μάπα! Δεν είμαι εγώ απατεώνας, αυτός είναι! Ξεκάθαρος απατεώνας!».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags