Facebook Pixel Ποιος πρωτοκλασάτος Έλληνας φεύγει από τον ΠΑΟ;
| 2016-01-18 15:26:00

Ποιος πρωτοκλασάτος Έλληνας φεύγει από τον ΠΑΟ;

Ποιος πρωτοκλασάτος Έλληνας φεύγει από τον ΠΑΟ;

Άλλος ένας Έλληνας ποδοσφαιριστής μετά το Νίκο Καρέλη, βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από του ΠΑΟ μετά από υπόδειξη Στραματσόνι...

Βρέθηκε η νέα ομάδα του Σωτήρη Νίνη. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τη βελγική Σαρλερουά και το θετικό τέλος των διαπραγματεύσεων είναι πολύ πιθανό.

Αυτό φανερώνουν και οι δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή της βελγικής ομάδας, Μεχντί Μπαγιάτ ο οποίος είπε: "Οι διαπραγματεύσεις διεξάγονται ομαλά. Δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα, αλλά πηγαίνουν καλά. Είναι ένας τεχνίτης ποδοσφαιριστής που μπορεί να αγωνιστεί δεξιά ή στο κέντρο της μεσαίας γραμμής. Περιμένω να τον κρίνει η τεχνική ηγεσία. Απλώς γνωρίζω ότι το Σάββατο δεν ολοκληρώθηκε η διαπραγμάτευση".

Δεν πέρασε απαρατήρητο, ότι το περασμένο Σάββατο ο Έλληνας μέσος παρακολούθησε από κοντά το παιχνίδι της Σαρλερουά εναντίον της Σιντ Τρούιντεν. Η βελγική ομάδα βρίσκεται στην έκτη θέση του εγχώριου πρωταθλήματος, ισόβαθμη με την Γκενκ του πρώην συμπαίκτη του στον ΠΑΟ, Νίκου Καρέλη. Ο Παναθηναϊκός το μόνο που αξιώνει είναι ένα καλό ποσοστό μεταπώλησης, διευκολύνοντας από τη μεριά του τη μετακίνηση του ποδοσφαιριστή.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags