Facebook Pixel «Λιοντάρια» που δεν δαγκώνουν… (BINTEO)
Ποδόσφαιρο
| 2011-06-04 20:49:00

«Λιοντάρια» που δεν δαγκώνουν… (BINTEO)

«Λιοντάρια» που δεν δαγκώνουν… (BINTEO)

Ισόπαλες με σκορ 2-2 αναδείχθηκαν Αγγλία και Ελβετία στα προκριματικά του Euro2012 για τον έβδομο όμιλο. Αποτέλεσμα που βολεύει απόλυτα το Μαυροβούνιο.
 

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους, οι οποίοι στο 32’ και στο 35’ πέτυχαν δύο τέρματα με απευθείας φάουλ του Μπαρνέτα. Η Αγγλία όμως γρήγορα… ξύπνησε και στο 37’ με πέναλτι του Λάμπαρντ.

Στην επανάληψη μάλιστα η ομάδα του Καπέλο μπήκε… φορτσάτη και ισοφάρισε με ένα πολύ ωραίο γκολ του Άσλεϊ Γιανγκ στο 51’ έφερε το ματς στα ίσια. Στην συνέχεια το παιχνίδι έγινε… ροντέο, οι δύο ομάδες έχασαν αρκετές ευκαιρίες, όμως γκολ δεν έβαλαν και έτσι το 2-2 έμεινε μέχρι το τέλος.

Τα «Λιοντάρια» έχουν πλέον 11 πόντους, ενώ οι Ελβετοί πήγαν στους 5 και ελπίζουν πλέον σε ένα θαύμα, αφού το Μαυροβούνιο έχει 10 και ένα ματς λιγότερο.

ΑΓΓΛΙΑ: Χαρτ, Γκλεν Τζόνσον, Τέρι, Φέρντιναντ, Άσλει Κόουλ (31' Μπέινς), Πάρκερ, Λάμπαρντ (45' Άσλει Γιανγκ), Γουίλσιρ, Γουόλκοτ (78' Ντάουνινγκ), Μίλνερ, Μπεντ.

ΕΛΒΕΤΙΑ: Μπενάλιο, Λιχστάινερ, Σεντέρος, Τζουρού, Τζίγκλερ, Μπεχράμι (59' Τζεμαιλί), Μπαρνέτα (90' Εμεγκάρα), Ινλνέρ, Σακίρι, Ντερτιγιόκ (75' Μεχμέτι), Χάκα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags