Facebook Pixel Απίστευτος διάλογος μεταξύ Μαντσίνι και Σάρι! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2016-01-20 20:05:00

Απίστευτος διάλογος μεταξύ Μαντσίνι και Σάρι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτος διάλογος μεταξύ Μαντσίνι και Σάρι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαβάστε τα όσα απίστευτα ειπώθηκαν μεταξύ των δυο προπονητών, μετά τον αγώνα Κυπέλλου Ιταλίας μεταξύ Νάπολι και Ίντερ.

Τα παιχνίδια μεταξύ Νάπολι και Ίντερ είναι συχνά επεισοδιακά. Η ατμόσφαιρα στο "Σαν Πάολο" είναι πάντα καυτή στα ντέρμπι, γεγονός που σχεδόν πάντα “ανάβει τα αίματα” στους πρωταγωνιστές!

Μετά λοιπόν από το 0-2 που διαμόρφωσε ο Λιάγιτς στις καθυστερήσεις, ο Μαντσίνι έκανε “ντου” στον πάγκο των Ναπολιτάνων. Κανείς όμως δεν μπορούσε να φανταστεί τον λόγο.

Ο τεχνικός των “νερατζούρι” λοιπόν, στη συνέντευξη τύπου αποκάλυψε το παρασκήνιο της κόντρας. Σύμφωνα με δηλώσεις του: «Ο Σάρι με αποκάλεσε αδερφή. Είναι ρατσιστής και ομοφοβικός. Άνθρωποι σαν αυτόν δεν πρέπει να υπάρχουν στο ποδόσφαιρο. Πήγα στα αποδυτήρια μετά το τέλος του ματς να του ζητήσω εξηγήσεις, με τον Σάρι να μου ζητάει συγνώμη. Δεν τη θέλω τη συγνώμη του, θα έπρεπε να ντρέπεται»

Από τη πλευρά του ο τεχνικός των “Παρτενοπέι” δικαιολογήθηκε λέγοντας: «Είμαι εγώ ομοφοβικός; Δεν το νομίζω. Όλα συνέβησαν πάνω στην ένταση. Αυτά είναι πράγματα που πρέπει να τελειώνουν πάνω στο χορτάρι. Του ζήτησα συγνώμη και περίμενα το ίδιο από αυτόν. Αυτά τα θέματα πρέπει να τελειώνουν στο γήπεδο μετά από δέκα δευτερόλεπτα. Πάνω στα νεύρα μου δεν θυμάμαι τί του είπα. Δεν κάνω διακρίσεις σε βάρος κανενός. Αν πάντως, χρησιμοποίησα αυτά τα λόγια, τότε ζητώ συγνώμη από τη γκέι κοινότητα».

Δείτε παρακάτω το βίντεο της επίθεσης:

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags