Facebook Pixel Πιέζει να πουληθεί από τον Ολυμπιακό!
| 2016-01-22 18:42:00

Πιέζει να πουληθεί από τον Ολυμπιακό!

Πιέζει να πουληθεί από τον Ολυμπιακό!

Ποιος ξένος άσος δήλωσε αγανακτισμένος, επειδή οι Πειραιώτες ακόμα δεν έχουν δώσει το «οκ» για να υπογράψει σε άλλη ομάδα;
 

Στην Σταντάρ Λιέγης θέλει να συνεχίσει την καριέρα του ο Ματιέ Ντοσεβί, ο οποίος πιέζει τον Ολυμπιακό να τον παραχωρήσει στην ομάδα του Βελγίου. Για την ώρα υπάρχει κάποια διαφορά μεταξύ των δύο συλλόγων, ωστόσο ο μέσος από το Τόγκο σε δηλώσεις του εμφανίστηκε... αγανακτισμένος και ανυπόμονος!

«Ακόμη δεν έχω υπογράψει τίποτα», δήλωσε αρχικά ο 27χρονος διεθνής, ο οποίος αγωνίζεται στη βελγική ομάδα ως δανεικός από τους «ερυθρόλευκους», για να προσθέσει:

«Υπάρχουν ακόμη κάποια προβλήματα ανάμεσα στις δύο ομάδες και αυτό μπλοκάρει τη μεταγραφή μου, που είναι αντίθετο στη θέλησή μου. Μου έχει προταθεί νέο συμβόλαιο μέχρι το 2020 και φυσικά θέλω να μείνω γιατί εδώ έχω αναγεννηθεί. Πότε θα τελειώσουν όλα; Λογικά μέσα στις επόμενες ώρες».

Να θυμίσουμε πως για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, η Σταντάρ θα καταβάλει στον Ολυμπιακό το ποσό του 1,3 εκατ. ευρώ και ο 28χρονος εξτρέμ θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2020. Ο Ντοσεβί μέχρι τώρα κάνει εξαιρετική χρονιά στο Βέλγιο, καθώς σε 19 συμμετοχές, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, έχει σημειώσει 4 γκολ.
 

*** Διαβάστε επίσης: Νέα επίθεση από ΠΑΟ σε Ολυμπιακό και Αγγελόπουλους!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags