Facebook Pixel Πιο κοντά από ποτέ στον παικταρά ο ΠΑΟΚ! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2016-01-22 19:48:00

Πιο κοντά από ποτέ στον παικταρά ο ΠΑΟΚ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πιο κοντά από ποτέ στον παικταρά ο ΠΑΟΚ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο “δικέφαλος” έχει τη μεγάλη ευκαιρία να κάνει δικό του τον διακαή πόθο του Σαββίδη!

Δεν είναι μυστικό πως ο ΠΑΟΚ αναζητεί ποδοσφαιριστή με δημιουργικά χαρακτηριστικά, ώστε να κάνει το παιχνίδι της ομάδας λιγότερο προβλέψιμο και να δώσει ποιότητα στη μεσοεπιθετική γραμμή.

Έχει γραφτεί τις προηγούμενες ημέρες πως ο Μαροκινός Μπουμπάρακ Μπουσουφά είναι ένας από τους παίκτες που βολιδοσκοπούν στον ΠΑΟΚ.

Οι συνθήκες, όπως δείχνουν να διαμορφώνονται είναι οι καλύτερες δυνατές για τους Θεσσαλονικείς, ώστε να κάνουν το “κόλπο γκρόσο” με την απόκτηση του πρώην άσου των Άντερλεχτ και Ανζί.

Αυτό φανερώνεται από τις δηλώσεις ανθρώπων της Λοκομοτίβ Μόσχας, οι οποίοι υποστήριξαν ανοιχτά πως η πόρτα της εξόδου είναι ανοιχτή για τον 31χρονο ποδοσφαιριστή. Συγκεκριμένα, η πρόεδρος της ομάδας, Όλγα Σμορότσκαγια τόνισε: "Στόχος μας είναι να πουλήσουμε εδώ και τώρα τον Μπουσουφά".

Για το θέμα του Μαροκινού άσου τοποθετήθηκε, επίσης, και ο προπονητής της ρωσικής ομάδας ερωτώμενος για ποιον λόγο δεν πήρε μαζί του τον Μπουσουφά στην προετοιμασία της Λοκομοτίβ στην Τουρκία. Ο Ιγκόρ Τσερεβτσένκο δήλωσε τα εξής: "Εχω καλές σχέσεις μαζί του, αλλά δεν τον υπολογίζω. Γι' αυτό και δεν τον πήρα στο προπονητικό καμπ στην Τουρκία".

Όπως φαίνεται, ο δρόμος για την απόκτηση του Μπουσουφά έχει ανοίξει για τα καλά. Με τον παίκτη να είναι με το ένα πόδι εκτός Λοκομοτίβ, ο ΠΑΟΚ “παίζει μπάλα” με τις πιθανότητες υπέρ του. Απομένει να δούμε εάν, πρώτον, ο Μαροκινός θα αποτελέσει τελικά τον εκλεκτό για την ομάδα του Τούντορ και, δεύτερον, εάν ο Ιβάν Σαββίδης θα θελήσει να βάλει το χέρι στην τσέπη ώστε να φέρει τον βραχύσωμο ποδοσφαιριστή στην Τούμπα.

 

Δείτε τον Μπουσουφά σε δράση:

 




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τρελό χουνέρι Ιβάν σε Τούντορ - Διάβασε τι του έκανε!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags