Facebook Pixel Τρελά λεφτά η Λίβερπουλ για τον...
| 2016-01-22 21:06:00

Τρελά λεφτά η Λίβερπουλ για τον...

Τρελά λεφτά η Λίβερπουλ για τον...

Με στόχο να κλείσει μια σπουδαία μεταγραφή, η Λίβερπουλ ετοιμάζεται να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη!

Το “σίριαλ” της ενδεχόμενης μεταγραφής του Άλεξ Τεϊξέιρα στη Λίβερπουλ καλά κρατεί. Η “Daily Mail” αναφέρει σήμερα πως οι “κόκκινοι” είναι διατεθειμένοι να ανεβάσουν κι άλλο την αρχική τους προσφορά επιθυμώντας διακαώς να εντάξουν τον Βραζιλιάνο στο ρόστερ του Γιούργκεν Κλοπ.

Συγκεκριμένα, τις προηγούμενες ημέρες ακούστηκε πως η Λίβερπουλ προσφέρει στη Σαχτάρ 32 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο, οι Ουκρανοί δεν έπεφταν κάτω από τα 50 προκειμένου να συναινέσουν στη μεταγραφή. Εν τέλει, σύμφωνα πάντα με την “Daily Mail”, αναμένεται να συμβιβαστούν με τη βελτιωμένη προσφορά των Άγγλων, η οποία θα φτάσει τα 39 εκατομμύρια ευρώ!

Για τον ποδοσφαιριστή είχε ενδιαφερθεί πριν από λίγο καιρό και η Τσέλσι. Ο Τεϊξέιρα έχει την ευχέρεια να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις πίσω από τον επιθετικό. Είναι 26 ετών και ανήκει στη Σαχτάρ απο το 2010. Μετά από συνεχόμενες εξαιρετικές σεζόν στην Ουκρανία φαίνεται πως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για τον ταλαντούχο άσο ώστε να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του, αφού φέτος παρουσιάζεται καλύτερος από ποτέ. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι έχει ήδη πετύχει 22 γκολ σε 15 συμμετοχές στο ουκρανικό πρωτάθλημα!

Δειτε τα φετινά κατορθώματα του Βραζιλιάνου παιχταρά:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags