Facebook Pixel Ξέφυγε άσος του Ολυμπιακού με Καλογερόπουλο!
| 2016-01-23 23:00:00

Ξέφυγε άσος του Ολυμπιακού με Καλογερόπουλο!

Ξέφυγε άσος του Ολυμπιακού με Καλογερόπουλο!

Τα νεύρα ήταν πολλά στο "Καραϊσκάκης" και τα... γαλλικά ακόμα περισσότερα! Ποιος "ερυθρόλευκος" τρελάθηκε και τι είπε στον ρέφερι που δεν τον τιμώρησε με κόκκινη;

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με πολύ άγχος 1-0 της Ξάνθης, σε ένα παιχνίδι που είχε πολλά νεύρα και αρκετές διαμαρτυρίες και από τις δύο πλευρές.

Μάλιστα, το φινάλε έμοιαζε με ...θρίλερ, καθώς το σκορ ήταν ρευστό και παρότι οι Πειραιώτες πίεζαν για δεύτερο τέρμα, οι φιλοξενούμενοι στην αντεπίθεση ήταν ...φωτιά και λαύρα.

Δεν έλειψαν, λοιπόν, οι αψιμαχίες μεταξύ των παικτών, αλλά και τα ...γαλλικά. Στο 92΄, μάλιστα, ένας παίκτης του Ολυμπιακού ξέφυγε, έβρισε τον διαιτητή, σκηνικό που το "έπιασε" η κάμερα, αλλά όχι ο ρέφερι.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν το τέλος του αγώνα ο Καλογερόπουλος σφύριξε φάουλ στον Ιντέγιε σε μία φάση που τραβιόταν με τον αντίπαλό του μέσα στην περιοχή και ο Νιγηριανός έγινε έξαλλος. Διαμαρτυρήθηκε πολύ έντονα και σε κοντινή απόσταση από τον διαιτητή, φάνηκε να του λέει "fuck off"!

Δεν ξέρουμε αν ο Καλογερόπουλος κατάλαβε ακριβώς τι συνέβη, πάντως τον τιμώρησε με κίτρινη κάρτα, ενώ ο παίκτης ήταν πολύ εκνευρισμένος, όπως βλέπετε και στις παρακάτω φωτογραφίες. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags