Facebook Pixel Απαράδεκτη κίνηση Πογιέτ - Τελειώνει μεγάλος άσος;
| 2016-01-24 23:45:00

Απαράδεκτη κίνηση Πογιέτ - Τελειώνει μεγάλος άσος;

Απαράδεκτη κίνηση Πογιέτ - Τελειώνει μεγάλος άσος;

Η απόφαση - χοντρό καψώνι που πήρε ο προπονητής της ΑΕΚ στο τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ ίσως σημαίνει και πολλά για το μέλλον ξένου ποδοσφαιριστή των «κιτρινόμαυρων».

Ο Γκουστάβο Πογιέτ πανηγύρισε την πρώτη του νίκη σε ελληνικό ντέρμπι, καθώς παρότι αγχώθηκε κόντρα στον ΠΑΟΚ των 10 παικτών, κατάφερε να κρατήσει το 1-0 και στο τέλος να πανηγυρίσει τους τρεις πόντους, που χρίζουν πλέον την ΑΕΚ φαβορί για τη δεύτερη θέση.

Η εμφάνιση της Ένωσης, πάντως, δεν ήταν καλή και το κοουτσάρισμα του "Γκους" δεν ήταν και για... άριστα, ωστόσο αφού ήρθε η νίκη, όλα θα ξεχαστούν. Αυτό που δε θα ξεχαστεί ενδεχομένως και ίσως προκαλέσει εξελίξεις εντός της ομάδας, είναι η επιλογή του να κάνει ένα ακόμα καψώνι στον Ντιέγκο Μπουονανότε.

Ο Αργεντινός άσος, που είδε κι αυτό το παιχνίδι από τον πάγκο, είναι φανερό πως δεν βρίσκεται στις πρώτες επιλογές του προπονητή του, ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι θα πρέπει να έχει κι αυτή την αντιμετώπιση. Ένας παίκτης, δηλαδή, με το βιογραφικό του Αργεντινού, να μπαίνει αλλαγή σε ντέρμπι στο 91΄!

Είναι κάτι που σίγουρα ξενέρωσε ακόμα περισσότερο τον "Νάνο". Γιατί αν πίστευε πραγματικά στον παίκτη ο Πογιέτ, θα τον έριχνε στο παιχνίδι νωρίτερα, έστω στο 80΄, και όχι στις καθυστερήσεις. Τι θα προλάβαινε, δηλαδή, να κάνει σε δύο λεπτά; Και πώς μετά να μη φουντώνουν τα σενάρια αποχώρησης του παίκτη.

Κι αν τώρα το πρόβλημα κρύβεται κάτω από το χαλί, μιας και η ΑΕΚ κέρδισε το ντέρμπι, στην πρώτη στραβή θα δεν αποκλείεται να έρθει και η έκρηξη του παίκτη που σίγουρα είναι στραβωμένος με τον προπονητή του. Κι εδώ που τα λέμε, θα ήταν καλό στην Ένωση να αποφασίσουν τι θα κάνουν με τον Αργεντινό. Τον θέλουν ή όχι; Εκτός κι αν αυτά τα καψώνια του Πογιέτ μαρτυρούν και πως ο παίκτης μετράει μέρες στην ομάδα...  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags