Facebook Pixel Bρέθηκε ο αντι-Βελλίδης!
| 2016-01-26 18:07:00

Bρέθηκε ο αντι-Βελλίδης!

Bρέθηκε ο αντι-Βελλίδης!

Ανακοινώθηκε από τον ΠΑΣ Γιάννινα ο εκλεκτός που θα πάρει τη θέση του Μάρκου Βελλίδη κάτω από τα δοκάρια!

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης θα είναι τελικά ο αντικαταστάτης του προσφάτως αποχωρήσαντα Μάρκου Βελλίδη στα γκολπόστ του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο “Άγιαξ της Ηπείρου” ανακοίνωσε την απόκτηση του 26χρονου τερματοφύλακα από τον Πανθρακικό για 2,5 χρόνια.

"Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου συνεργασίας διάρκειας δυόμιση ετών με τον εικοσιεξάχρονο τερματοφύλακα Αλέξανδρο Πασχαλάκη" ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ των Ιωαννίνων.

Ο Πασχαλάκης αποχώρησε από τον Πανθρακικό έπειτα από 3,5 χρόνια, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί επίσης σε Ηλιούπολη και Λεβαδειακό.

Όσον αφορά στη νέα σελίδα στην καριέρα του, ο 26χρονος ποδοσφαιριστής τόνισε:

"Είναι τιμή μου που ανήκω πλέον κι εγώ στην οικογένεια του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Το να αγωνίζεσαι σε έναν τόσο ιστορικό Σύλλογο είναι μεγάλη χαρά και συνάμα μεγάλη ευθύνη. Είναι μια πρόκληση για μένα ο ΠΑΣ, μιας και οι προσδοκίες είναι υψηλές.
Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι σε αυτή τη θέση αγωνιζόταν μέχρι πρότινος ένας μεγάλος τερματοφύλακας. Χαίρομαι ιδιαίτερα που θα δουλέψω με τον κ. Τσελιόπουλο, γιατί γνωρίζω ότι είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές τερματοφυλάκων. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Πρόεδρο κ. Χριστοβασίλη, στον Διευθυντή του Ποδοσφαιρικού Τμήματος κ. Νιαρχάκο και στους προπονητές της ομάδας που με εμπιστεύτηκαν και μου έδωσαν τη δυνατότητα να αγωνιστώ στον Σύλλογο αυτό".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags