Facebook Pixel Είπε "όχι" στην Κίνα και συμβόλαιο 2εκ. ο Μήτρογλου!
| 2016-01-26 19:44:00

Είπε "όχι" στην Κίνα και συμβόλαιο 2εκ. ο Μήτρογλου!

Είπε "όχι" στην Κίνα και συμβόλαιο 2εκ. ο Μήτρογλου!

Ρεπορτάζ της πορτογαλικής "Diario de Noticias" αναφέρει πως ο διεθνής Έλληνας φορ της Μπενφίκα απέρριψε πλουσιοπάροχο συμβόλαιο από ομάδα της Κίνας!

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα ανέφερε: «Η πρόταση ήταν δελεαστική και έφτανε στα 2 εκ. ευρώ ανά σεζόν., όμως ο Μήτρογλου δεν κλονίστηκε και είπε “όχι” γιατί πιστεύει ότι δεν έχει έρθει ο καιρός για να μετακομίσει σε ένα πρωτάθλημα χαμηλού ανταγωνισμού.

Η Φούλαμ, η οποία κατέχει τα δικαιώματά του, ήθελε να διαπραγματευτεί την πώλησή του και συζητούσε με τους Κινέζους για ένα ποσό της τάξεως των 10 εκ. ευρώ.

Όμως ο παίκτης ήταν ανένδοτος και αρνήθηκε κατηγορηματικά το συγκεκριμένο ενδεχόμενο. Οι πληροφορίες λένε ότι στα χέρια του Μήτρογλου έχουν φτάσει κι άλλες προσφορές. Ωστόσο, καμία από αυτές δεν έχει καταλήξει στη Φούλαμ. Από την πλευρά της, η Μπενφίκα παρακολουθεί στενά κάθε κίνηση γύρω από τον Μήτρογλου, δεδομένου ότι έχει οψιόν αγοράς του ποδοσφαιριστή στο τέλος της περιόδου δανεισμού του από τη Φούλαμ», έγραψε χαρακτηριστικά η «Diario de Noticias»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags