Facebook Pixel Σκάει κι άλλη μεταγραφάρα απο Ελλάδα στον ΠΑΟ!
| 2016-01-26 19:45:00

Σκάει κι άλλη μεταγραφάρα απο Ελλάδα στον ΠΑΟ!

Σκάει κι άλλη μεταγραφάρα απο Ελλάδα στον ΠΑΟ!

Κίνηση που θα συζητηθεί από τον Παναθηναϊκό, καθώς βρίσκεται σε συζητήσεις με έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή, που αποτελεί στόχο τόσο του ΠΑΟΚ όσο και της ΑΕΚ.

Ο Παναθηναϊκός κινείται με τρομερή ταχύτητα στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, καθώς μετά τον Μπουμάλ ετοιμάζεται για... δεύτερο μεγάλο κόλπο με την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή που κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις στην Σούπερ Λιγκ.

Ο λόγος για τον Λούκας Βιγιαφάνιες, ο οποίος αγωνίζεται στον Παναιτωλικό εδώ και ενάμιση χρόνο ως δανεικός από την Ιντεπεντιέτε. Ο Αργεντινός έκανε απίστευτα πράγματα στο ματς των δύο ομάδων στη Λεωφόρο και ο Αντρέα Στραματσόνι, φαίνεται πως ζήτησε την απόκτησή του.

Ο 24χρονος άσος βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο τόσο της ΑΕΚ όσο και του ΠΑΟΚ, ωστόσο ο Παναθηναϊκός έχει ήδη κινηθεί πολύ γρήγορα και δεν αποκλείεται άμεσα να τον ντύσει στα πράσινα. Ο Παναιτωλικός διατηρεί οψιόν αγοράς του παίκτη ύψους 300.000 ευρώ για το ερχόμενο καλοκαίρι, ωστόσο οι «πράσινοι» είναι κοντά σε συμφωνία τόσο με την αργεντίνικη ομάδα όσο και με τον σύλλογο του Αγρινίου για να «σπάσει» ο δανεισμός και να έρθει τώρα στο Κορωπί!!

Ο Βιγιαφάνιες τα πάει εξαιρετικά φέτος και σε 20 αγώνες πρωταθλήματος και Κυπέλλου έχει έξι γκολ και 5 ασίστ,


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η δήλωση που έκανε έξαλλο τον Γιαννακόπουλο!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags