Facebook Pixel “Αγριεμένη” η Παρί!
| 2016-01-27 19:46:00

“Αγριεμένη” η Παρί!

“Αγριεμένη” η Παρί!

Με 300 εκατ. μπάζτετ, δείτε ποιους παικταράδες θα πάρει...

Η επιτροπή της FIFA, ως γνωστόν έχει τιμωρήσει την Παρί Σεν Ζερμέν για παραβίαση του Financial Fair Play. Η τιμωρία αυτή όμως, λήγει το καλοκαίρι και οι Άραβες ιδιοκτήτες της βγαίνουν στην αγορά, με πολλή...όρεξη και “φουσκωμένες” τσέπες.

Σύμφωνα λοιπόν με τη γαλλική ιστοσελίδα “L'Equipe”, ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί είναι διατεθειμένος να δώσει 300 εκατ. ευρώ για μεταγραφές και τα πρώτα ονόματα στη λίστα του είναι οι Κριστιάνο Ρονάλντο, Νεϋμάρ και Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Μένει να δούμε ποιοι θα δελεαστούν από τα πετροδόλαρα της παρί και θα γίνουν κάτοικοι Παρισιού.

Για τον Πορτογάλο της Ρεάλ, φαίνεται αρκετά εφικτό καθώς φαίνεται πως έχουν αρχίσει τα χρόνια της αγωνιστικής πτώσης. Η Ρεάλ δεν θα αρνηθεί να βάλει πολλά χρήματα στο ταμείο της ώστε να βρει τον επόμενο σούπερ σταρ ωστόσο, μοναδικό πρόβλημα φαίνεται να είναι η επικείμενη απαγόρευση μεταγραφών που θα επιβληθεί στους “μερένχες” το ερχόμενο καλοκαίρι. Για τον Νεϋμάρ, το σενάριο μάλλον είναι απίθανο καθώς υπάρχει καλή χημεία με τους Μέσι και Σουάρες, ενώ για τον μπόμπερ της Μπάγερν, δεν μπορεί ακόμα να ειπωθεί κάτι με ασφάλεια. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το μεταγραφικό καλοκαίρι στην Ευρώπη θα είναι...καυτό.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags