Facebook Pixel Άλλη μια λάθος επικοινωνιακή διαχείριση στην ΑΕΚ
| 2016-01-27 22:22:00

Άλλη μια λάθος επικοινωνιακή διαχείριση στην ΑΕΚ

Άλλη μια λάθος επικοινωνιακή διαχείριση στην ΑΕΚ

Ο Κώστας Μιαούλης γράφει για την διαχείριση των μεταγραφικών διαρροών, για το πως και πάλι η ΑΕΚ πάει να βγει ηττημένη σε επίπεδο εντυπώσεων και για την εξήγηση που δεν έγινε. 

Ελπίζω στα 24ωρα που υπολείπονται, να γίνει η μεταγραφή ή οι μεταγραφές που πρέπει, ώστε πάνω απ’ όλα να κάνει την δουλειά της η ΑΕΚ και ο προπονητής. Επίσης αυτό που με ενδιαφέρει πάνω απ’ όλα είναι να όλα να κυλήσουν ομαλά κι έστω και αν αυτή τη στιγμή, γίνεται αγώνας δρόμου για να μπορέσει η «Ένωση» να εκπληρώσει τους στόχους της και στο φινάλε θα γίνει ταμείο.

Μακάρι να έχει γίνει έστω και μία μεταγραφή ή δανεισμός για να μπορούσε να συζητάμε για ταμείο, γιατί με μηδέν, εκείνος που θα απογοητευτεί πρώτος θα είναι ο προπονητής. Υπενθυμίζω πώς του είχε γίνει σχετική ερώτηση, για το αν ενδέχεται να μη γίνει καμία και η αντίδραση με την γκριμάτσα που έκανε, τα είπε όλα.

Όπως θα έχετε καταλάβει, η ΑΕΚ πραγματικά δεν θέλει να παρεκκλίνει από τους υπολογισμούς της, ούτε κατά ένα...σεντ. Αυτή είναι η πρώτη πραγματικότητα που θεωρώ πως βαθιά μέσα τους όλοι καταλαβαίνουν με την διαφορά πως όταν κάτι τέτοιο δεν γίνεται ξεκάθαρο κι από τον Τύπο, παρουσιάζεται μια πλειάδα ονομάτων, είναι λογικό να δημιουργούνται αρνητικά συναισθήματα στον κόσμο, όταν έχουμε φτάσει 26 προς 27 του μήνα και ακόμα δεν έχει υπάρξει κάποια ενίσχυση. Κατά τη γνώμη μου, θα έπρεπε να έχει γίνει περισσότερο σαφές και ξεκάθαρο από την ίδια την ΠΑΕ, πως δεν θα πάμε παραπάνω από εκεί που μας παίρνει.

Από εκεί και μετά με τον τρόπο που κινείται η ΑΕΚ, δεν μπορώ να πειστώ πως υπάρχει συγκεκριμένο πλάνο. Για παράδειγμα θα προτιμούσα αν στην ιεράρχηση των στόχων, ήταν πραγματικά προτεραιότητα ο εξτρέμ, τουλάχιστον γι’ αυτή τη θέση, το τιμ της ομάδας να έχει φτιάξει μία λίστα από λύσεις και να επικεντρωθεί στην απόκτηση αυτού. Με δεδομένο πως και για σέντερ-φορ ο Πογέτ, με τα δικά του λεγόμενα δεν καιγόταν και θέλει λύση που θα έρχεται πίσω από «Άραβα» και Τζιμπούρ, δεν αποτελεί προτεραιότητα.

Εμένα προσωπικά με απογοητεύει επίσης και το θέμα του στόπερ. Κατανοώ πως αν δεν θέλουν να ξεφύγουν στην ΑΕΚ κατ’ ελάχιστο από το μπάτζετ, δεν μπορούν να πάρουν κάποιον αν δεν φύγει ο Άρθο. Από την άλλη το να διαπιστώνεται πως ο Ισπανός δεν κάνει, μετά την τραγική του εμφάνιση με τον ΠΑΟΚ, δεν αποτελεί δείγμα, σοβαρής εκτίμησης του υπάρχοντος υλικού.

Απ’ όσο πληροφορούμαι πιο χαμηλά θα έπρεπε να έχει παίξει και το θέμα του Βιγιαφάνες, λόγω του ότι το πράγμα είναι περίπλοκο με το ιδιοκτησιακό του παίκτη. Αν τον πάρει ο Παναθηναϊκός, δυστυχώς όπως κι αν θέλει να το δει κάποιος, θα είναι ήττα...

Ευελπιστώ πως ο Πογέτ είναι τουλάχιστον ενήμερος για το πώς ακριβώς και μέχρι που μπορεί να κινηθεί η ΑΕΚ μεταγραφικά. Αν έχει γίνει αυτό ξεκάθαρο στον Ουρουγουανό έχει καλώς. Ειδάλλως ο φόβος που εκφράζουν πολλοί «Ενωσίτες» για ενδεχόμενο ξενέρωμα του Πογέτ, αν δεν βοηθηθεί έμπρακτα, είναι αρκετά πιθανό.

Τα αποτελέσματα του τελευταίου μήνα αποτελούν προϊόν, της τεράστιας δουλειάς που έχει κάνει ο Πογέτ, αλλά και ποδοσφαιρικών «θαυμάτων» όπως είναι για παράδειγμα η απόδοση του Ανέστη. Μιλάμε για πολλά οριακά ματς που θα μπορούσαν να είχαν στραβή έκβαση, αν ο 24χρονος κίπερ δεν έκανε αυτά που έκανε. Όμως, όπως έγραψα και χθες, δεν μπορεί πάντοτε οι γκέλες του Άρθο, αλλά και των άλλων αμυντικών να μην κοστίζουν. Αυτό είναι νομοτελειακό. Επίσης με φοβίζει το γεγονός πως Σιμόες και Γιόχανσον σηκώνουν μεγάλο βάρος και αυτό ίσως το πληρώσει η ΑΕΚ, σε κρίσιμη στιγμή.

Πηγή: sport-fm.gr 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags