Facebook Pixel Χοντρό παρασκήνιο με Βεργέτη και Ολυμπιακό!
| 2016-01-29 10:00:00

Χοντρό παρασκήνιο με Βεργέτη και Ολυμπιακό!

Χοντρό παρασκήνιο με Βεργέτη και Ολυμπιακό!

Ο SportDog αποκαλύπτει τι συνέβη με τον Έλληνα κόουτς που… περίπου απολύθηκε από την τεχνική ηγεσία του Αστέρα Τρίπολης. Ποιος πίεσε για αυτή την απόφαση και πού θα πάει ο Στάικος;

Σαν… κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση της αποχώρησης του Στάικου Βεργέτη από την τεχνική ηγεσία του Αστέρα Τρίπολης, για όσους φυσικά δεν ήξεραν πράγματα και καταστάσεις εντός της ομάδας.

Μία μέρα μετά από την βαριά ήττα με 5-0 από τον Ολυμπιακό, στο πρώτο ματς των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας, οι Αρκάδες έριξαν την… βόμβα και ανακοίνωσαν την λύση της συνεργασίας τους με τον Έλληνα προπονητή.

Βέβαια, σύμφωνα με τις πληροφορίες του SportDog, αυτή ήταν η ...τρίτη και φαρμακερή για τον Βεργέτη, καθώς κατά την διάρκεια της τρέχουσας σεζόν, υπήρχαν άλλες δύο φορές που είχε γλιτώσει την θέση του. Η 5αρα όμως από τον Ολυμπιακό, ήταν αδύνατον να ξεχαστεί.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Σκύλου, ο Καϋμενάκης δεν μπορούσε να τον στηρίξει άλλο, αφού πίεζε πάρα πολύ ο Μπάκος για αυτή την εξέλιξη, καθώς θεωρούσε πως η παραμονή του στον πάγκο, δεν θα βοηθούσε την ομάδα.

Πάντως, όπως θα διαβάσατε και στην ανακοίνωση, ο Έλληνας κόουτς δεν απολύθηκε από την ΠΑΕ, αλλά μόνο από προπονητής. Ο Βεργέτης θα παραμείνει στον Αστέρα Τρίπολης, αλλά σε άλλο πόστο. Μάλλον αυτό του αθλητικού διευθυντή…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags