Facebook Pixel "Να πάω από τώρα στην ΑΕΚ"!
| 2016-01-29 17:43:00

"Να πάω από τώρα στην ΑΕΚ"!

"Να πάω από τώρα στην ΑΕΚ"!

Την απάντηση της Νιούελς Ολντ Μπόις περιμένουν στην ΑΕΚ για να δουν αν θα προχωρήσει απόψε η μεταγραφή του Οράσιο Ισνάλντο.

Σύμφωνα μάλιστα με τις τελευταίες πληροφορίες του enwsi.gr, η διοίκηση της ομάδας από την Αργεντινή πρότεινε εκ νέου στον 22χρονο μεσοεπιθετό να ανανεώσει το συμβόλαιό του, κάτι που είχε γίνει και πριν αρκετό καιρό, με τον Ισνάλντο να δίνει αρνητική απάντηση.

Αυτό μάλιστα που φέρεται να απάντησε είναι ότι έχει ήδη συμφωνήσει με την ΑΕΚ και ότι θέλει από τώρα να κάνει το ταξίδι στην Ελλάδα για να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα. Με τον τρόπο αυτό θέλησε να βάλει τέλος σε όποιες σκέψεις έκαναν οι υπεύθυνοι της Νιούελς, τόσο για να πιέσουν ακόμα περισσότερο τον Δικέφαλο και να πάρουν περισσότερα χρήματα, όσο και για να βάλουν στο …κόλπο κι άλλες ομάδες. Ο νεαρός άσος έχει αποφασίσει να ενταχθεί στο δυναμικό της Ένωσης και είναι ξεκάθαρο ότι προσπαθεί με κάθε τρόπο να πείσει τους υπευθυνους της Νιούελς να απαντήσουν θετικά στην πρόταση της ΑΕΚ, έτσι ώστε να ολοκληρωθεί απόψε η μεταγραφή.

Πηγή: enwsi.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags