Facebook Pixel Πουλάει... τρέλα για Τούντορ ο Βεζυρτζής!
| 2016-01-31 16:56:00

Πουλάει... τρέλα για Τούντορ ο Βεζυρτζής!

Πουλάει... τρέλα για Τούντορ ο Βεζυρτζής!

Ο παράγοντας του ΠΑΟΚ κατά την έξοδό του από τα γραφεία τη Τούμπας, μετά το πέρας του ΔΣ της ΠΑΕ τόνισε πως μέχρι νεοτέρας ο Τούντορ θα βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία του Δικεφάλου!

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, προχώρησε και σε δηλώσεις, τονίζοντας μεταξύ άλλων τα θέματα που συζητήθηκαν στο συμβούλιο, στο οποίο συμμετείχε μέσω skype και ο Ιβάν Σαββίδης.

Αναλυτικά:

«Δεν ισχύει η απόφαση αλλαγής προπονητή, μιλήσαμε με τον γιατρό για τους τραυματισμούς. Δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο, αύριο τα σπουδαία. Καταθέσαμε τις προτάσεις μας και ο Ιβάν Σαββίδης άκουσε όλες τις απόψεις. Δεν γίνεται ο ΠΑΟΚ να έχει μόνιμα τραυματισμούς, πρέπει να βρούμε λύσεις.

Ο γιατρός πιστεύει ότι οι παίκτες δεν έπαιζαν σε ομάδες με την ίδια ένταση και τόσα συνεχόμενα παιχνίδια. Αύριο θα υπάρξει συνέχεια τις συζήτησης.

Ο ΠΑΟΚ θα πάει στο Καραϊσκάκη με τον Τούντορ. Δεν τίθεται θέμα αλλαγής προπονητικού κέντρου. Σχολιάστηκε ο τρόπος αποχώρησης του Τούντορ χθες με τον Ιβάν. Δεν υπάρχει συζήτηση για άλλη μεταγραφή. Θα συνεχιστούν κι αύριο οι διαβουλεύσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έσκασε τώρα: Το πρώτο όνομα για αντι - Τούντορ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags