Facebook Pixel Τρελή έκπληξη Σίλβα! Ποιον δηλώνει στη λίστα της Ευρώπης;
Ποδόσφαιρο
| 2016-02-01 10:54:00

Τρελή έκπληξη Σίλβα! Ποιον δηλώνει στη λίστα της Ευρώπης;

Τρελή έκπληξη Σίλβα! Ποιον δηλώνει στη λίστα της Ευρώπης;

Πέρα από τον Ντουρμάζ που...”βγάζει μάτια” φέτος, υπάρχει και ένα όνομα έκπληξη!

Σήμερα Δευτέρα είναι η καταληκτική ημερομηνία υποβολής από τις ομάδες, της ανανεωμένης λίστας των παικτών που θα συμμετάσχουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ο Μάρκο Σίλβα λοιπόν φαίνεται πως έχει κάνει τις επιλογές του για τις αναμενόμενες προσθαφαιρέσεις παικτών στη λίστα για το Europa League.

Ο Φινμπόγκασον θα αντικατασταθεί από τον ανανεωμένο φέτος Ντουρμαζ, ενώ τη θέση του τραυματία Ερνάνι που δεν έχει ικανοποιήσει κιόλας με την απόδοσή του διεκδικούν οι Φουστέρ και Κολοβός που με τις εμφανίσεις τους στο κύπελλο κυρίως έχουν κερδίσει πόντους στην εκτίμηση του προπονητή τους.

Η μεγάλη έκπληξη όμως που επιφυλάσσει ο Σίλβα είναι ο Σάσα Ζντιέλαρ. Ο νεαρός μέσος έχει κερδίσει τους πάντες με τα προσόντα και τη συμπεριφορά του και έχει αρχίσει να παίρνει χρόνο συμμετοχής και στους αγώνες πρωταθλήματος πλέον. Έτσι λοιπόν ο... μικρός θα δηλωθεί στη θέση του αρχηγού Γιάννη Μανιάτη που δεν έχει καταφέρει να βρει ρόλο φέτος στην ομάδα εξ' αιτίας των τραυματισμών και παράλληλα εμφανίζεται”φευγάτος” αφού έχουμε ζωηρό ενδιαφέρον για δανεισμό από τη Σταντάρ Λιέγης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags