Facebook Pixel Ένας… Πουαρό για τον Ολυμπιακό Βόλου!
| 2011-06-05 18:21:00

Ένας… Πουαρό για τον Ολυμπιακό Βόλου!

Ένας… Πουαρό για τον Ολυμπιακό Βόλου!

Ο φερόμενος ως υποψήφιος τεχνικός της θεσσαλικής ομάδας, ο Βέλγος Φρανκ Ντουρί, έχει κάτι… κοινό με τον διάσημο συμπατριώτη του ντετέκτιβ!

Η Άγκαθα Κρίστι μπορεί με τη φαντασία της να δημιούργησε έναν από τους πιο γνωστούς ντετέκτιβ στο χώρο του αστυνομικού μυθιστορήματος, τον Βέλγο Ηρακλή Πουαρό, όμως ο Ντουρί είναι υπαρκτό πρόσωπο και με προϋπηρεσία στην αστυνομία!

Συγκεκριμένα, ο 54χρονος Ντουρί μέχρι τον Μάρτιο του 2007 δούλευε στη βελγική αστυνομία (!), παράλληλα με την ενασχόληση του με την προπονητική, καθώς ήταν στον πάγκο της Ζούλτε Βάρεγκεμ!

Πέρα από την πλάκα, ο Ντουρί θεωρείται ο αναμορφωτής της Ζούλτε Βάρεγκεμ, την οποία ανέλαβε το 2001 από την Γ` κατηγορία του Βελγίου και τη σεζόν 2004-05 την ανέβασε στην 1η κατηγορία, ενώ την επόμενη σεζόν την οδήγησε στην κατάκτηση του Κυπέλλου!

Πέρσι το καλοκαίρι ανέλαβε τη Γάνδη, η οποία φέτος τερμάτισε 3η στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος, αλλά στα πλέι οφ τερμάτισε 5η χάνοντας το εισιτήριο για το Europa League, ενώ ο Ντουρί απολύθηκε.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags