Facebook Pixel Αυτός θα είναι ο νέος πρόεδρος του ΠΑΟΚ;
| 2016-02-01 17:56:00

Αυτός θα είναι ο νέος πρόεδρος του ΠΑΟΚ;

Αυτός θα είναι ο νέος πρόεδρος του ΠΑΟΚ;

Ο Ιβάν Σαββίδης φαίνεται πως βρήκε ήδη τον διάδοχο του Ιάκωβου Αγγελίδη!

Την απόφασή του να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ, έκανε γνωστή ο μέχρι τώρα πρόεδρος του «Δικεφάλου του Βορρά», Ιάκωβος Αγγελίδης, ο οποίος έθεσε στην διοίκηση του συλλόγου την παραίτησή του.

Σύμφωνα πάντως με δημοσιεύματα, αυτή ήταν η τρίτη φορά που έθεσε την παραίτησή του στην διάθεση του Ιβάν Σαββίδη, ενώ οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι την θέση του θα πάρει ο Λούμπος Μίχελ.

Ο Σλοβάκος βετεράνος διαιτητής, αν και βρίσκεται λίγο καιρό στην Θεσσαλονίκη, έχει ήδη ενημερωθεί για το τι συμβαίνει εντός και εκτός ομάδας, αφού ασχολείται καθημερινά πλέον με τον ΠΑΟΚ!

Ποιος είναι ο Μίχελ;

Εγινε διαιτητής της FIFA σε ηλικία 25 ετών και συμμετείχε στην διαιτησία του τελικού της Πόρτο με την Σέλτικ στο UEFA Cup. Μάλιστα κατετάγη τρίτος καλύτερος διαιτητής του κόσμου το 2005 από την IFFHS, δεύτερος καλύτερος το 2006 και την τρίτος καλύτερος ξανά το 2007. Ο Λούμπος Μίχελ τελευταία εργαζόταν στο τμήμα διεθνών σχέσεων της Σαχτάρ, ενώ στο παρελθόν έχει βρεθεί και στο σλοβακικό κοινοβούλιο.

** Αύριο αναμένεται να πραγματοποιηθεί νέο διοικητικό συμβούλιο, στο οποίο θα υπάρχει ανακατανομή ρόλων και στην οποία θα τοποθετηθεί η ανάθεση του προεδρικού θώκου στον Λούμπος Μίχελ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έκτακτο! Ατάκα Τούντορ για το μέλλον του
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags