Facebook Pixel Ματέι... Ατρόμητος!
| 2016-02-01 22:33:00

Ματέι... Ατρόμητος!

Ματέι... Ατρόμητος!

O Στέφανο Ναπολεόνι μπορεί να έφυγε, αλλά στο Περιστέρι ήρθε ο Κοσμίν Ματέι, με τον Ρουμάνο μεσοεπιθετικό να υπογράφει ως το 2018!

Αναλυτικά:

"H ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Κοσμίν Ματέι (Cosmin Gabriel Matei).

Ο διεθνής Ρουμάνος ποδοσφαιριστής βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ομάδας μας και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών παρουσία του τεχνικού διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου.

Διεθνής με όλα τα κλιμάκια της χώρας του, είχε σκοράρει εναντίον της Ελλάδας το 2008 σε επίπεδο U17, με 2 συμμετοχές στην Εθνική Ανδρών Ρουμανίας και μέλος στην προεπιλογή για το Euro 2016, ο Κοσμίν Ματέι αποτέλεσε τον «πολιορκητικό κριό» ευρωπαϊκών συλλόγων (από Ολλανδία, Τουρκία, Κύπρο, Ρωσία) αλλά εκείνος επέλεξε να προστεθεί στην αγωνιστική φαρέτρα του Ατρόμητου!

Τα τελευταία 3,5 χρόνια αγωνιζόταν στη Ντιναμό Βουκουρεστίου, της οποίας ήταν αρχηγός αν και μόλις 25 ετών (γεννήθηκε στις 30/ 9/ 1991), έχοντας περισσότερες από 120 συμμετοχές στο πρωτάθλημα (22 γκολ και 30 ασίστ).

Ευελιξία, άριστη τεχνική κατάρτιση, ταχύτητα, οξυδέρκεια χαρακτηρίζουν το στυλ παιχνιδιού του. Αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής.

Ο Κοσμίν Ματέι βρίσκεται από χθες στην Αθήνα και υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις. Από αύριο θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή μας Τραϊανού Δέλλα.

Σε δηλώσεις του στο atromitosfc.gr δήλωσε τα εξής αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ σε ένα μεγάλο σύλλογο της Ελλάδας, τον Ατρόμητο.

Από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην Ελλάδα οι άνθρωποι της ομάδας με κέρδισαν με την συμπεριφορά τους και ειδικά ο τεχνικός διευθυντής Γιάννης Αγγελόπουλος. Αυτός είναι ο πιο σημαντικός λόγος που επέλεξα να έρθω στον Ατρόμητο συν την παρουσία ενός προπονητή με την προσωπικότητα του κυρίου Τραϊανού Δέλλα.

Από την προηγούμενη φορά που είχα επισκεφθεί την Αθήνα, είχα διαπιστώσει ότι ο Ατρόμητος είναι ένα club που πληρεί όλες τις προϋποθέσεις που αναζητεί ένας αθλητής με προσδοκίες και χαίρομαι που γίνομαι μέλος του.

Γνωρίζω ότι ο Ατρόμητος βρίσκεται σε ένα δύσκολο μονοπάτι τη δεδομένη χρονική στιγμή και η υπόσχεση που δίνω είναι ότι θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να πετύχουμε τους στόχους μας και να κάνουμε πάλι χαρούμενους και υπερήφανους τους φιλάθλους μας».

O Ματέι θα φορέσει τη φανέλα με το νούμερο «9» στη φανέλα του."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags