10/01/11 - 22:13

Καμία αποδέσμευση, καμία μεταγραφή!

Πλέον η απόφαση είναι οριστική! Όπως είχε αποκαλύψει ο sportdog από τις 2 του Γενάρη, ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να κινηθεί στο μεταγραφικό παζάρι!

Καμία αποδέσμευση, καμία μεταγραφή!
21.079views 0shares

Τότε, ενώ βούιζε ο τόπος για την "κλεισμένη" μεταγραφή του Γέντρισεκ, λέγαμε ξεκάθαρα στον τίτλο μας, πως δεν θα γίνει "καμία μεταγραφή τον Γενάρη"!

Τι ερχόμαστε να προσθέσουμε τώρα, που ο μήνας έφτασε 10 και δεν κουνιέται φύλλο; Πως το ρόστερ θα μείνει ίδιο κι απαράλλαχτο ως το καλοκαίρι. Πως δεν θα περάσει κανείς την πόρτα της Παιανίας, ούτε προς τα μέσα ούτε πως τα έξω. Πως δεν θα φύγει κανείς, αλλά και πως δεν θα προστεθεί κανείς στο υπάρχον έμψυχο δυναμικό.

Η μόνη πιθανότητα να αλλάξουν τα δεδομένα, είναι να έρθει κάποια πολύ καλή πρόταση από ομάδα του εξωτερικού για την παραχώρηση κάποιου παίκτη που δεν υπολογίζεται από τον Φερέιρα.

Ο Σισέ, φυσικά, δεν ανήκει σε αυτούς και είναι σίγουρο πως θα μείνει. Το έχει ξεκαθαρίσει κι ο ίδιος.

Μόνο τον Σιμάο ελπίζουν να πουλήσουν, αλλά κι αυτόν μόνο αν έρθει ικανοποιητική πρόταση. Γιατί οι Ρώσοι της Ντιναμό Μόσχας πάνε να τον πάρουν τζάμπα τον Μοζαμβικανό, γεγονός που δεν "παίζει" ως ενδεχόμενο.

Ποιος πήρε τις αποφάσεις; Τυπικά, ο Γόντικας με τον Βεκρή. Ουσιαστικά, η πλευρά Βαρδινογιάννη, καθώς μόνο με αυτή μιλούν και από αυτή παίρνουν οδηγίες οι δύο "διαχειριστές" της ομάδας αυτήν την περίοδο.

Λίγο ως πολύ, αυτό είπε προχθές και ο Πολέμης: "Θα επιδιώξω μία συνάντηση και με τους υπόλοιπους μετόχους για να δούμε ο ένας τον άλλον πρόσωπο με πρόσωπο, να κοιταχτούμε στα μάτια και να πούμε αν στην επόμενη σεζόν είμαστε διατεθειμένοι να βάλουμε και άλλα λεφτά. Για τη φετινή σεζόν δεν χρειαζόμαστε τίποτα, για την άλλη σεζόν μας ενδιαφέρει. Το ρόστερ του Παναθηναϊκού είναι καλό".


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ