Facebook Pixel Αυτό θα είναι deal Σαββίδη - Μεταγραφή 6 μύρια!
| 2016-02-09 11:45:00

Αυτό θα είναι deal Σαββίδη - Μεταγραφή 6 μύρια!

Αυτό θα είναι deal Σαββίδη - Μεταγραφή 6 μύρια!

Μεγάλη συμφωνία εν όψει καλοκαιριού για τον ΠΑΟΚ! Λέτε να το δούμε κι αυτό;

Ο Ιβάν Σαββίδης έχει καταφέρει να "καθαρίσει" τον ΠΑΟΚ από τα χρέη, ενώ έχει ρίξει και πολύ χρήμα για να μπορέσει να τον ανεβάσει επίπεδο και να κοντράρει στα ίσα τους υπόλοιπους μεγάλους στην μάχη για το πρωτάθλημα.

Ανεξάρτητα από την φετινή κακή εικόνα του Δικεφάλου, ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου προσπαθεί και τα deal που κλείνει αποδεικνύονται συχνά - πυκνά κερδοφόρα για για τον ΠΑΟΚ.

Η τελευταία είδηση που ήρθε στην επικαιρότητα είναι το ενδιαφέρον της Ντόρτμουντ για τον πρώην ΠΑΟΚτσή, Λούκας Πέρεθ, ο οποίος βγάζει μάτια με τις εμφανίσεις του στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια.

Ο Ισπανός άσος προορίζεται από τους Γερμανούς ως αντικαταστάτης του Ομπαμεγιάνκ, που είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει και για τον οποίο προσδοκούν να βάλουν στα ταμεία τους το ποσό των 50 εκατομμυρίων ευρώ.

Αν λοιπόν η Ντόρτμουντ πάρει αυτά τα χρήματα και αποφασίσει να αποκτήσει με μεταγραφή τον Λούκας, τότε θα πρέπει να καταβάλει την ρήτρα των 20 εκ. και να τον πάρει από την Κορούνια.

Αυτό σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ θα βάλει στα δικά του ταμεία το ποσό των 6 εκατομμυρίων, αφού διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης 30%! Αν μη τι άλλο θα πρόκειται για τρομερό deal του Σαββίδη και φυσικά των μανατζαρέων που έβαλαν αυτό τον όρο όταν έφυγε για την Ισπανία ο Λούκας.

***Τρελό παρασκήνιο με την εξαφάνιση Κάτσε!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags