Facebook Pixel “Θα έφευγα από την Μπάρτσα για τον Γκουαρδιόλα”!
| 2016-02-09 22:01:00

“Θα έφευγα από την Μπάρτσα για τον Γκουαρδιόλα”!

“Θα έφευγα από την Μπάρτσα για τον Γκουαρδιόλα”!

Διαβάστε ποιος αστέρας της Μπαρτσελόνα έκανε αυτή τη δήλωση-βόμβα!

Ο Σέρχιο Μπουσκέτς “σόκαρε” τους φίλους της Μπάρτσα δηλώνοντας στο ESPN πως θα το σκεφτόταν σοβαρά να φύγει εάν ο Πεπ Γκουαρδιόλα του ζητούσε να τον ακολουθήσει.

Για την ακρίβεια, ο 27χρονος μέσος είπε πως μόνο δυο άνθρωποι στον κόσμο είναι ικανοί να τον κάνουν να αποχωρήσει από τους “Μπλαουγκράνα” και αυτοί είναι ο Γκουαρδιόλα και η γυναίκα του.

Ωστόσο, έσπευσε να σβήσει τις “φωτιές” που άναψε, συμπληρώνοντας ότι δεν πιστεύει πως κανένας από τους δυο σκοπεύει να του ζητήσει να αλλάξει ομάδα και πως, εκτός απροόπτου, θα μείνει στη Βαρκελώνη μέχρι το τέλος της καριέρας του.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Σέρχιο Μπουσκέτς:


«Δεν είναι η πρώτη φορά που το λέω. Το έχω εξηγήσει στους φίλους και τους συμπαίκτες μου. Από τη Μπάρτσα θα έφευγα μόνο για δύο λόγους. Εάν θα μου το ζητούσε η γυναίκα μου ή ο Γκουαρδιόλα»,


«Η αλήθεια είναι ότι η γυναίκα μου θέλει να παίζω στη Μπάρτσα και εκείνη με τη σειρά της θέλει να ζει εδώ. Οπότε αυτή την περίπτωση την αποκλείουμε. Ο Πεπ όμως είναι εκείνος που με έκανε αυτό που είμαι σήμερα ποδοσφαιρικά και είναι πάντα τεράστια τιμή για μένα να παίζω υπό τις οδηγίες του. Ωστόσο, ξέρει ότι αγαπάω τη Μπάρτσα και δεν πιστεύω ότι θα μου ζητούσε ποτέ να πάω στην δική του ομάδα. Κατά συνέπεια νομίζω ότι απλά θα μείνει εδώ για πάρα πολλά χρόνια, κάτι που θέλω όσο τίποτ' άλλο».

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags