Facebook Pixel Η ατάκα Σπανού για Παναθηναϊκό!
| 2016-02-10 23:40:00

Η ατάκα Σπανού για Παναθηναϊκό!

Η ατάκα Σπανού για Παναθηναϊκό!

Ο ισχυρός άνδρας του Ατρόμητου, μίλησε για το ματς, την απόδοση του Παναθηναϊκού, τον Δέλλα και την πορεία της ομάδας του Περιστερίου.

Στον OTE TV μίλησε μετά το τέλος του ματς, ο Γιώργος Σπανός, δηλώνοντας χαρούμενος αλλά και εκφράζοντας την πίστη και τη στήριξή του στον προπονητή και το έμψυχο δυναμικό της ομάδας. Επίσης σημείωσε με νόημα, ότι δεν απειλήθηκαν καθόλου και δεν ένιωσαν πίεση από τον Παναθηναϊκό.

Για τα τελευταία πετυχημένα αποτελέσματα του Ατρόμητου και ειδικά τις δύο νίκες επί ΠΑΟ και ΑΕΚ, το αφεντικό της ομάδας του Περιστερίου τόνισε ότι, πλέον, στην ομάδα υπάρχει καλή ψυχολογία και αυτοπεποίθηση.

“Είναι μία μεγάλη επιτυχία για τον Ατρόμητο. Την κατάλληλη στιγμή έχει αφυπνιστεί η ομάδα. Δείχνει χαρακτήρα και μέταλλο. Βάλαμε το γκολ, ελέγξαμε στο παιχνίδι. Συγχαρητήρια στους παίκτες τους, προπονητές, τους οπαδούς. Δεν έπεσε στο γήπεδο ούτε χαρτάκι, έτσι πρέπει να είμαστε, να προστατεύουμε τα συμφέροντα της ομάδας μας”.

Για τη θεαματική βελτίωση της εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα ανέφερε: “Θέμα ψυχολογίας και αυτοπεποίθησης. Τα τελευταία αποτελέσματα μας έχουν ανεβάσει. Δεν τρώμε γκολ και έχουμε τους παίκτες μπροστά να βάλουμε γκολ. Δεν είναι εύκολο μετά να αντιδράσει ο αντίπαλος. Και ο Παναθηναϊκός δεν μας απείλησε σχεδόν καθόλου”.

Για τη συνέχεια στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας είπε: “Θα δούμε την κλήρωση. Ευελπιστούμε στο καλύτερο δυνατό. Ούτε στο πρωτάθλημα τα παρατάμε. Στο τέλος θα δούμε τι έχουμε πετύχει. Στο ποδόσφαιρο η επιτυχία από την αποτυχία μια κλωστή. Μέσα σε 15 ημέρες είδατε τι επιφυλάσσει το ποδόσφαιρο”.

Κλείνοντας, ο Σπανός έκανε αναφορά στις χειμερινές μεταγραφές και τον Τραιανό Δέλλα, λέγοντας: “Και οι παίκτες που ήρθαν έχουν βοηθήσει πολύ. Και ο προπονητής χρειάζεται κάποιο χρόνο. Ο Δέλλας έχει δώσει ταυτότητα. Είναι και θέμα αυτοπεποίθησης. Εξάλλου είναι ο ίδιος κορμός στην ομάδα. Δεν γίνεται να ξέχασαν την μπάλα! Γυρίσαμε το κλίμα και δείξαμε ότι προχωράμε”

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags