Facebook Pixel Χαμός με Τζανδάρη έξω από την Τούμπα!
| 2016-02-11 23:39:00

Χαμός με Τζανδάρη έξω από την Τούμπα!

Χαμός με Τζανδάρη έξω από την Τούμπα!

Διαβάστε τι έγινε κατά την αποχώρησή του από την Τούμπα, αλλά και τι είπε για την αντίδρασή του τη στιγμή της γιούχας από τον κόσμο του ΠΑΟΚ στην αλλαγή του...
 

Ο Φάνης Τζανδάρης ήταν το κεντρικό πρόσωπο της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο, καθώς ήταν η πρώτη φορά που επέστρεφε στην Τούμπα, μετά την αποχώρησή του για τον Ολυμπιακό.

Ο νεαρός χαφ, που αγωνίζεται πλέον ως δανεικός στην ομάδα της Πλατείας, αποδοκιμάστηκε έντονα τη στιγμή της αλλαγής του, ενώ ο ίδιος φάνηκε να αντιδράει με ειρωνικό χειροκρότημα (δείτε φωτογραφία ΕΔΩ). Με τοποθέτηση του πάντως λίγο αργότερα, έσπευσε να διαψεύσει το θέμα, λέγοντας πως δεν χειροκρότησε για τους φιλάθλους του Δικεφάλου.

«Εγώ χειροκρότησα για την οικογένεια μου και αυτοί το παρερμήνευσαν», ήταν το μόνο που είπε πριν μπει στο πούλμαν του Πανιωνίου, υπό έντονες αποδοκιμασίες.

Πάντως και έξω από τα αποδυτήρια υπήρξε ένταση με τον Τζανδάρη και πιο συγκεκριμένα με την οικογένεια του, καθώς οργανωμένοι οπαδοί που έσπευσαν στο σημείο και αποδοκίμασαν έντονα τους συγγενείς του που βρέθηκαν στην Τούμπα...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags