Facebook Pixel «Ο ΠΑΟΚ έπαψε είναι φόβητρο μέσα στην Τούμπα»
| 2016-02-12 17:52:00

«Ο ΠΑΟΚ έπαψε είναι φόβητρο μέσα στην Τούμπα»

«Ο ΠΑΟΚ έπαψε είναι φόβητρο μέσα στην Τούμπα»

Ο Στάικος Βεργέτης μίλησε στο Metropolis 95,5 για τον χθεσινό αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο, τον φετινό ΠΑΟΚ, το ποιος έχει το προβάδισμα στα πλέι οφ, αλλά και το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, την Κυριακή στην Τούμπα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το χθεσινό παιχνίδι Κυπέλλου: «Ηταν ένα παιχνίδι που οι δύο ομάδες πρόσεχαν να μην δεχτούν γκολ. Ο Πανιώνιος είχε πιο καθαρές στιγμές για να σκοράρει, ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε καλύτερα στο πρώτο 20λεπτό, μετά ο Πανιώνιος ανέβηκε ψηλά στο γήπεδο, έκλεψε μπάλες και έγινε πιο απειλητικός. Αναίτια ο ΠΑΟΚ έχασε τον έλεγχο, χωρίς να προκύψει κάτι ιδιαίτερο. Ενώ είχε ο ΠΑΟΚ επιβάλλει τον ρυθμό του, ο Πανιώνιος πίεσε πιο ψηλά και είχε την μεγάλη ευκαιρία με το τετ-α-τετ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, πάλι ο ΠΑΟΚ είχε μια χλιαρή υπεροχή, αλλά ο Πανιώνιος πιο επικίνδυνος για να κάνει γκολ».

Για την φετινή εικόνα του ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ έπαψε είναι φόβητρο μέσα στην Τούμπα, όπως παλιά. Τώρα πλέον οι όλες οι ομάδες πάνε στην Τούμπα για να διεκδικήσουν αποτέλεσμα, δεν έχουν ξεγραμμένο το παιχνίδι και αυτό το δικαίωμα το έχει δώσει ο ίδιος ο ΠΑΟΚ. Πιστεύω θα βρει το δρόμο του γιατί είναι μεγάλη ομάδα. Έχει το καλύτερο υλικό των τελευταίων χρόνων αλλά δεν μπορώ να ξέρω τι γίνεται μέσα στην ομάδα».

Για το ποιος είναι φαβορί για τη 2η θέση: «Είναι θέμα ημέρας όταν θα παίζεται το κάθε παιχνίδι. Αν θεωρήσουμε ότι ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός θα είναι στα πλέι οφ, φαβορί θα είναι όποιος βρεθεί στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, όλα είναι πιθανά. Πρέπει να γίνει οι ομάδες σωστή διαχείριση του ρόστερ από τις ομάδες, να αποκατασταθούν οι τραυματίες ώστε να παρουσιαστούν έτοιμες για τα παιχνίδια Τετάρτη-Κυριακή, γιατί εκείνα τα παιχνίδια καθορίζουν την επόμενη χρονιά».

Για το ΠΑΟΚ- Ηρακλής: «Φαβορί, σε θεωρητικό επίπεδο, είναι ο ΠΑΟΚ, παίζει στην έδρα του, είναι μεγάλη ομάδα. Αλλά είναι θέμα ημέρας, μπορεί ο Ηρακλής και με πολύ καλή οργάνωση πίσω και με αντεπιθέσεις να δημιουργήσει θέματα στον ΠΑΟΚ»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags