Facebook Pixel Την έφαγαν οι... "μαυρόγατες"! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2016-02-13 17:46:00

Την έφαγαν οι... "μαυρόγατες"! (ΒΙΝΤΕΟ)

Την έφαγαν οι... "μαυρόγατες"! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Νταβίντ Ντε Χέα αυτή τη φορά το... "έπνιξε" και η Σάντερλαντ πήρε τη νίκη με 2-1 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κάνοντας ένα ακόμα βήμα για την παραμονή της

Για μία ακόμα φορά, η ομάδα του Λουίς Φαν Χάαλ ήταν ένα σκέτο ναυάγιο και αυτή τη φορά κατάφερε κάτι μοναδικό στην ιστορία της. Μετά από 13 επισκέψεις στο «Στάδιο του Φωτός» (9 νίκες, 4 ισοπαλίες) κατάφερε να χάσει για πρώτη φορά σε αυτό το γήπεδο, από την προτελευταία Σάντερλαντ (2-1) που μέχρι πρότινος ήταν ένας περιοδεύοντας θίασος!

Η γνωστή φλυαρία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εμφανίστηκε για μία ακόμα φορά στην βόρεια Αγγλία. Η στατιστική υπηρεσία κατέγραψε ότι η ομάδα του Λουίς Φαν Χάαλ έκανε πάνω από 400 σωστές μεταβιβάσεις, τις τριπλάσιες από την Σάντερλαντ! Κι όμως, η ομάδα του Σαμ Αλαρντάις ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 21 τελικές (!) τις διπλάσιες από τους φιλοξενούμενους!

Ένα πανέξυπνο φάουλ του Κχαζρί (3’) έβαλε τις βάσεις για την μεγάλη έκπληξη, όμως ο Μαρσιάλ με ένα ανάλογα έξυπνο πλασέ σε ριμπάουντ από ασταθή απόκρουση του Μανόνε (39’) έκανε το 1-1 λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου.

Κι εκεί που θα περίμενε κανείς την απόλυτη επιστροφή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η επανάληψη ήταν παράσταση για ένα ρόλο! Οι «μαύρες γάτες» έπαιξαν μονότερμα τον φημισμένο τους αντίπαλο, είδαν τον Ντε Χέα να τους στερεί σε τρεις καθαρές φάσεις το 2-1, το οποίο βρήκαν απολύτως δίκαια στο 83ο λεπτό με καρφωτή κεφαλιά του Κονέ, σε μια φάση που έχει καίρια ευθύνη και ο Ντε Χέα! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags