Facebook Pixel Ο Ζουκουλίνι (λέει οτι) ξέρει από ντέρμπι
| 2016-02-13 19:28:00

Ο Ζουκουλίνι (λέει οτι) ξέρει από ντέρμπι

Ο Ζουκουλίνι (λέει οτι) ξέρει από ντέρμπι

Έτοιμος να ζήσει το πρώτο του ντέρμπι στην Ελλάδα είναι ο Μπρούνο Ζουκουλίνι. Όμως ο Αργεντινός μέσος, είναι μπαρουτοκαπνισμένος από τέτοιου είδους παιχνίδια στην Αργεντινή και μιλώντας στο match program του ματς με τον Ολυμπιακό, δηλώνει πανέτοιμος.

«Πανέτοιμος είμαι, έχω ζήσει πολύ μεγάλα ντέρμπι από τα πρώτα μου βήματα στην Αργεντινή, αλλά έχω δει και έχω μάθει επακριβώς τι συμβαίνει στα αντίστοιχα ματς στην Ελλάδα. Γνωρίζω πολύ καλά τι σημαίνει το ΑΕΚ-Ολυμπιακός, γνωρίζω ότι πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι και αυτό που ξέρω είναι ότι σε κάθε περίπτωση και ό,τι και να γίνει πρέπει να το κερδίσουμε».

Πάντως ο Ζουκουλίνι έχει έτοιμη και την απάντηση για το μόνιμο χαμόγελο που έχει στα χείλη. «Με ρωτάς για το χαμόγελό μου και σου απαντάω ότι δεν κρύβω τη χαρά μου για τον τρόπο με τον οποίο με υποδέχθηκαν και οι συμπαίκτες μου στη νέα μου ομάδα, αλλά και όλοι οι άνθρωποι του club. Ναι, αισθάνομαι κιόλας πολύ καλά και με τους φιλάθλους της ΑΕΚ που με σταματούν στο δρόμο και μου μιλάνε, μου δείχνουν την αγάπη τους. Όλα έχουν ξεκινήσει ιδανικά και ελπίζω ίδια να είναι και η συνέχεια»

Όσο για το μέλλον του στην ΑΕΚ μετά το καλοκαίρι… «Το να αισθάνεται κάποιος ικανοποιημένος τον βοηθάει πάρα πολύ μέσα στην ομάδα. Το αν θα συνεχίσω και μετά το καλοκαίρι στην ΑΕΚ θα ξεκαθαρίσει μέρα με τη μέρα, μήνα με το μήνα, αλλά αν το τεχνικό επιτελείο και το club μου δείξουν ότι επιθυμούν την παραμονή μου, αυτό για μένα θα αποτελέσει έξτρα ευχαρίστηση, αν και θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags