Facebook Pixel Kάτι τρέχει με Παντελή…
| 2011-06-06 18:40:00

Kάτι τρέχει με Παντελή…

Kάτι τρέχει με Παντελή…

Ένα από τα ενδεχόμενα που θα τεθούν προς συζήτηση συνάντηση των φορέων του Ηρακλή, είναι η εμπλοκή του Ανδρέα Παντελή στην κυανόλευκη ΠΑΕ.

Χθες (5/6)το βράδυ πραγματοποιήθηκε συνάντηση ανθρώπων του συλλόγου με τον πρώην ιδιοκτήτη της Ανόρθωσης. Ο Παντελή εξακολουθεί να ενδιαφέρεται για την κυανόλευκη εταιρία, ακόμη και αν η ομάδα δεν αγωνιστεί στην Σούπερ Λίγκα, υπό την βασική όμως προϋπόθεση ότι ο Αντώνης Ρέμος θα αναλάβει όλα τα χρέη προς το Δημόσιο.

Αναλαμβάνει δηλαδή τα χρέη προς τους νυν και πρώην παίκτες, ενώ υποσχέθηκε την δημιουργία μίας ομάδας που -εφόσον υποβιβαστεί ο Ηρακλής- που θα διεκδικήσει την επιστροφή της στην Σούπερ Λίγκα.

Το πόσο που εμφανίζεται διατεθειμένος να βάλει στην ΠΑΕ, αγγίζει το μισό εκατομμύριο ευρώ. Τα χρήματα είναι αρκετά, ωστόσο δημιουργούνται ερωτηματικά για το εάν αρκούν για να καλυφθούν οι υποχρεώσεις της εταιρίας, ειδικά στην περίπτωση που το σκάνδαλο ολοκληρωθεί και ο Ηρακλής χάσει στα χαρτιά ότι κέρδισε στους αγωνιστικούς χώρους. Και αυτό διότι τα συνολικά έσοδα στην Football League, δεν ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο ευρώ. Λιγότερα δηλαδή χρήματα απ' όσα απαιτούνται συνολικά για να κλείσουν όλες οι υποθέσεις με πρώην και νυν παίκτες.

Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι ο Κύπριος είναι ο μοναδικός μέχρι στιγμής που ενδιαφέρεται για τον Ηρακλή, ανεξαρτήτως κατηγορίας που θα αγωνίζεται τη νέα περίοδο...

Πηγή: bluearena.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags