Facebook Pixel Ο Βάρντι “σκοράρει” και στα κινηματογραφικά πλατώ! (ΦΩΤΟ)
| 2016-02-18 22:28:00

Ο Βάρντι “σκοράρει” και στα κινηματογραφικά πλατώ! (ΦΩΤΟ)

Ο Βάρντι “σκοράρει” και στα κινηματογραφικά πλατώ! (ΦΩΤΟ)

Η απίθανη ιστορία του Τζέιμι Βάρντι θα γίνει ταινία του Χόλιγουντ. Ποιος πασίγνωστος ηθοποιός αναμένεται να πρωταγωνιστήσει;

Έχει τρελάνει όλη την Ευρώπη, καιρός να κάνει το ίδιο και με το Χόλιγουντ! Ο επιθετικός της Λέστερ, Τζέιμι Βάρντι, συμφώνησε με τον “χολιγουντιανό” σεναριογράφο, Άντριαν Μπούτσαρτ, για να γυρίσει ταινία με θέμα την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Αν μη τι άλλο, το Χόλιγουντ έχει αποδείξει τα γρήγορα αντανακλαστικά του για να εκμεταλλευτεί ο,τιδήποτε “πουλάει”, κι έτσι η ιστορία ενός ανθρώπου που βρέθηκε από τις ερασιτεχνικές κατηγορίες της Αγγλίας στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ μέσα σε 4 χρόνια, δεν θα μπορούσε παρά να αποτελέσει “λαβράκι”.

Όσο για το ποιός θα ενσαρκώσει τον Άγγλο επιθετικό; Ο ίδιος ο Βάρντι επιθυμεί να δει τον Βίνι Τζόουνς στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Πρόκειται για παλαίμαχο Άγγλο ποδοσφαιριστή (έχει αγωνιστεί σε Γουίμπλντον, Λιντς και Τσέλσι), ο οποίος μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας έγινε ηθοποιός και εξελίχθηκε σε έναν από τους “σκληρούς” του Χόλιγουντ. Μάλιστα, ο Βάρντι έχει δείξει την ξεκάθαρη προτίμηση του στον Τζόουνς, παρά το γεγονός ότι για τον συγκεκριμένο ρόλο έχουν προταθεί τεράστια ονόματα του χώρου, όπως οι Τζορτζ Κλούνει, Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Μπραντ Πιτ.

Ο Βίνι Τζόουνς

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags