Facebook Pixel “Αν ήμουν συμπαίκτης με τον Αζαρ, θα τον κλωτσούσα”!
| 2016-02-19 00:10:00

“Αν ήμουν συμπαίκτης με τον Αζαρ, θα τον κλωτσούσα”!

“Αν ήμουν συμπαίκτης με τον Αζαρ, θα τον κλωτσούσα”!

Επική δήλωση κατά του άσου της Τσέλσι. Διαβάστε ποιος την έκανε!

Ο παλαίμαχος αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρόι Κιν δεν “μάσησε” τα λόγια του για τον Εντέν Αζάρ.

Αιτία οι δηλώσεις που έκανε ο Βέλγος στην “Le Parisien”. Συγκεκριμένα, ο Αζάρ είχε υποστηρίξει ότι θα ήταν δύσκολο να αρνηθεί μια προσφορά από την Παρί Σεν Ζερμέν. Το πρόβλημα είναι πως αυτό το είπε μόλις μια εβδομάδα πριν από την αναμέτρηση της ομάδας του ενάντια στους Παριζιάνους!

Ο Ρόι Κιν, γνωστός για τον οξύθυμο χαρακτήρα του από τον καιρό που αγωνιζόταν στα γήπεδα της Αγγλίας, βρέθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή και “έκραξε” τον 25χρονο αστέρα για το απαράδεκτο timing των λεγομένων του. Για την ακρίβεια, όχι μόνο χαρακτήρισε γελοία τη δήλωση του, αλλά υποστήριξε πως αν τον είχε συμπαίκτη, θα τον κλωτσούσε στην προπόνηση γιατί φέρεται σαν κακομαθημένο παιδί!

Αναλυτικά, τα λεγόμενα του Ρόι Κιν:

"Δεν μπορώ να καταλάβω αυτούς τους παίκτες, υπέγραψε μόλις πέρυσι επέκταση συμβολαίου με την Τσέλσι για πέντε χρόνια ακόμη, όταν έδειξε πόσο σπουδαίος είναι και τώρα ήρθε - παραμονές ενός σπουδαίου ματς με αυτή την ανοησία. Εάν ήμουν συμπαίκτης του, θα τον κλωτσούσα κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Αλλά η συμπεριφορά του, είναι κακομαθημένου παιδιού. Ήταν γελοίο αυτό που είπε".

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags