Facebook Pixel Αποθεώνει τον Άρη ο Ντιέγκο Φορλάν! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2016-02-19 14:06:00

Αποθεώνει τον Άρη ο Ντιέγκο Φορλάν! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αποθεώνει τον  Άρη ο Ντιέγκο Φορλάν! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τι εκπληκτικό δήλωσε ο Ουρουγουανός παικταράς για την ομάδα της Θεσσαλονίκης!

Ο Άρης φαίνεται πως έχει μείνει… αξέχαστος στον Ντιέγο Φορλαν. Ο Ουρουγουανός επιθετικός που αντιμετώπισε την ομάδα του Άρη σε διπλούς αγώνες στο πλαίσιο των ομίλων του Europa League έξι χρόνια πριν, ακόμα θυμάται τα όσα έζησε εκείνη τη χρονιά. Συγκεκριμένα έγραψε σε στήλη που διατηρεί σε εφημερίδα:

«Παίξαμε με τον Άρη Θεσσαλονίκης το 2010, μια απίστευτη νύχτα, με μια ομάδα που δεν είχα ακούσει πολλά πριν. Ήταν σε μια όμορφη πόλη, με τους οπαδούς να ήταν στις παραλίες πριν τον αγώνα. Ο θόρυβος στο γήπεδο θύμιζε μεγάλο παιχνίδι στη Λατινική Αμερική! Ήταν τρελό με 17.000 κόσμο, να ακούγονται σαν 70.000! Ήμασταν οι κάτοχοι του τίτλου και χάσαμε με 1-0. Χάσαμε και τον δεύτερο αγώνα στην έδρα μας με 3-2 και μείναμε εκτός και αυτό συνέβη έχοντας στον πάγκο μας παίκτες όπως ο Ντιέγκο Κόστα, ο Μάριο Σουάρεζ, ο Φιλίπε Λουίς και ο Χοσέ Αντόγιο Ρέγες. Συνεχίζω να λέω ότι τα στάνταρ έχουν βελτιωθεί πολύ σε όλο το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο».

Δείτε και θυμηθείτε την πραγματικά υπέροχη ατμόσφαιρα του Κλεάνθης Βικελίδης που τόσο λείπει από το ελληνικό ποδόσφαιρο:

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags