Facebook Pixel «Άδικο που έπεσαν οι Σέρρες»
| 2011-06-06 19:57:00

«Άδικο που έπεσαν οι Σέρρες»

«Άδικο που έπεσαν οι Σέρρες»

Ο επιθετικός του Πανσερραϊκού, Γιώργος Γεωργιάδης κάνοντας έναν απολογισμό της χρονιάς που τελείωσε, χαρακτήρισε άδικο τον υποβιβασμό της ομάδας του, ενώ ψήφισε ως MVPτης σεζόν τον Αντελίνο Βιεϊρίνια του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη Nova:

Τα συν και τα πλην του Πανσερραϊκού

Γυρίσαμε μετά από ένα χρόνο απουσίας στην κατηγορία, είχαμε ενθουσιασμό, πιστέψαμε ότι μπορούσαμε να κάνουμε κάτι αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Για μένα πιστεύω ότι είναι άδικη η βαθμολογική θέση, δεν ξέρω αν η ομάδα έπρεπε να σωθεί ή όχι, απλά πιστεύω ότι έπαιξε πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο σε ορισμένα ματς, το είδε και όλη η Ελλάδα αυτό, ακόμη και με τις μεγάλες ομάδες κοιτούσαμε να παίζουμε ποδόσφαιρο και όχι να κλεινόμαστε πίσω και σε μερικά ματς πραγματικά ήμασταν πολύ άτυχοι, χάναμε πολλές ευκαιρίες, τρώγαμε με μία φάση για παράδειγμα γκολ και όταν σε μία ομάδα που πάει για την παραμονή, όταν τρως κατευθείαν το γκολ, στη συνέχεια είναι δύσκολο να αντιδράσεις. Σε μερικά ματς αξίζαμε να πάρουμε τη νίκη και δεν τη πήραμε. Αυτό είναι σίγουρα όχι μόνο για εμάς, αλλά για όλες τις ομάδες, απλά πιστεύω ότι για εμάς ήταν πολλά αυτά τα παιχνίδια.

Δεν καταφέραμε να αξιοποιήσουμε την έδρα μας όπως θα θέλαμε. Σίγουρα αν θες να μείνεις στην κατηγορία, βασικός παράγοντας είναι η έδρα σου, εμείς χάσαμε πολλά ματς εδώ στις Σέρρες και πιστεύω ότι ήταν ένα από τα πολλά που έφταιγε στη φετινή χρονιά. Για μας το πρωτάθλημα δεν ξεκίνησε τόσο καλά, λόγω του βαρύ προγράμματος στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές, δεν καταφέραμε να πάρουμε κάποιους βαθμούς, μείναμε αρκετά πίσω, αλλά στη συνέχεια του πρωταθλήματος, κάπου στα μισά καταφέραμε να περάσουμε τη ζώνη του υποβιβασμού και εκεί που πιστεύω ότι έπρεπε να δείξουμε μία σταθερότητα, για να κρατηθούμε πάνω από τη ζώνη, σε μερικά ματς, σε ματς κλειδιά, δεν καταφέραμε να κερδίσουμε. Έτσι οδηγηθήκαμε πάλι κάτω από τη ζώνη, και όσο πλησίαζε το τέλος, τα πράγματα γίνονταν ολοένα και πιο δύσκολα.

Για τα καλύτερα γκολ της χρονιάς επιλέγει:

Το γκολ του Σουμπίνιο με τον Άρη, στην έδρα μας, ήταν ένα πολύ όμορφο γκολ σε εκτέλεση. Δυνατό σουτ, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα. Φανταστικό γκολ. Το καλύτερο της σεζόν, του Νάτσο Σκόκο με τον Αστέρα Τρίπολης, που έχανε η ΑΕΚ με 1-2, ήταν στις καθυστερήσεις, και με ένα μακρινό σουτ πέτυχε ένα όμορφο γκολ.

Ο Γιώργος Γεωργιάδης ψηφίζει ως MVP της χρονιάς:

ΜVPθα έλεγα τον Αντελίνο Βιεϊρίνια. Έβαλε αρκετά γκολ, στο Europa, έδωσε ασίστ και γενικότερα όταν ο Βιεϊρίνια δεν έπαιζε, ο ΠΑΟΚ ήταν άλλη ομάδα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags