Facebook Pixel «Ο Αμπντούν ήταν κάτι σαν τον… Ζιντάν»
| 2011-06-06 20:18:00

«Ο Αμπντούν ήταν κάτι σαν τον… Ζιντάν»

«Ο Αμπντούν ήταν κάτι σαν τον… Ζιντάν»

O ποδοσφαιριστής του Ατρομήτου, Ανρί Καμαρά, μίλησε για τα θετικά και τα αρνητικά της ομάδας του και χαρακτήρισε κορυφαίο του πρωταθλήματος τον Τζαμέλ Αμπντούν, τον οποίο παρομοίασε με τον Ζινεντίν Ζιντάν!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη Nova:

Τα συν και τα πλην της αγωνιστικής περιόδου:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που τελικά υπέγραψα στον Ατρόμητο. Κάναμε μία σπουδαία χρονιά. Παίξαμε στον τελικό του κυπέλλου, αυτό είναι φανταστικό. Γι’ αυτό είμαι πολύ χαρούμενος.

Πιστεύω πως είμαστε καλή ομάδα, αλλά όχι και τυχερή. Δεν πήραμε κάποια ματς που έπρεπε να είχαμε κερδίσει, ειδικά εντός έδρας. Σε αρκετά ματς δώσαμε δώρα στους αντιπάλους και τιμωρηθήκαμε. Θα μπορούσαμε να είμαστε στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος, αλλά όταν κάνεις τέτοια δώρα στην έδρα σου δεν μπορείς να φτάσεις ψηλά».

Για καλύτερο γκολ επιλέγει:

«Νομίζω πως ξεχωρίζει το γκολ του Μπρίτο με τον Ολυμπιακό Βόλου. Θα πρόσθετα και αυτό που πέτυχα εγώ, στον αγώνα με την Κέρκυρα».

Ο Ανρί Καμαρά επιλέγει ως MVPτης φετινής χρονιάς:

«Καλύτερος παίκτης του πρωταθλήματος είναι ο Τζαμέλ Αμπντούν. Πρόκειται για έναν τεχνίτη ποδοσφαιριστή με αρκετή ποιότητα. Βοήθησε πολύ την ομάδα του, την Καβάλα. Πέρυσι αυτή η ομάδα δεν ήταν στην ελίτ, αλλά αυτός ήταν για την ομάδα κάτι σαν τον Ζιντάν».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags